Home > Fashion > Trend Alert: Fermoarul detaliu

Trend Alert: Fermoarul detaliu

Dacă sezonul trecut designeri precum Marc Jacobs și vedete precum Victoria Beckham promovau rochiile cu fermoar la spate, sezonul acesta fermoarul are un cu totul alt scop.

Duse sunt zilele în care optam pentru o bluză cu fermoar pentru comoditate. Acum, fermoarul a devenit un detaliu-accesoriu. Îl putem găsi în model zig-zag pe o rochie sau pentru a scoate în evidență un guler.

Marc Jacobs
și Jean-Charles de Castelbajac au folosit și ei acest truc. Marc a aplicat fermoare pe fuste, în timp ce Castelbajac a folosit fermoare la mâneci, fuste și buzunare.

Nici celebritațile nu au rămas neinspirate de noul trend. Katty Perry și-a acoperit bustul cu un fermoar mare, iar Nicky Hilton a purat o floare mare cu aplicație fermoar.

Fermoarele ar trebui să fie prezente pe multe din item-urile noastre vestimentare. Fermoarele diagonale arată foarte bine, însă dacă vreți să abordați acest trend trebuie să aveți în vedere câteva sfaturi.

Încercați să nu purtați și accesorii metalice în același timp cu aplicațiile fermoar. De asemenea evitați încălțăminte și gențile în culori metalice.

Amintiți-vă că acum fermoarul are scop decorativ și nu practic!


Loading...

Comenteaza acest articol

Trend Alert: Fermoarul detaliu

by realitatea   1 min
0