Home > Fashion > Trend Alert: Revine albul!

Trend Alert: Revine albul!

Albul nu este niciodată demodat, doar că uneori este foarte în trend să îl porţi, alteori, el lasă locul altor culori. În primăvara aceasta însă albul revine ca şi trend cu un impact foarte mare.
Rochiile minimaliste sunt peste to pe podiumurile de prezentare anunţând faptul că trendul “minimal white” va fi la mare căutare în sezonul primăvară-vară 2011.
Alexander Wang, Thakoon, Celine, Doo Ri, Altuzarra, Bottega Veneta şi mulţi alţii au prezentat colecţii în care a predominat albul.

Fie că rochia este simplă, prinsă la gât, dar deosebit de elegantă chiar şi fără niciun fel de accesorii aşa ca cele din colecţia Calvin Klein, fie că este una fluidă şi confortabilă asortată cu sandale argintii, albul merge oriunde. La o petrecere in aer liber, la un picnic romantic sau chiar si la o plimbare pe malul marii poţi purta cu încredere alb.


Nu uita nici de nuanţele de alb mat sau stralucitor sau de bocancii albi pe care Alexander Wang i-a readus în atenţia noastră.


Dacă vrei să fii elegantă atunci când mergi la o petrecere, dar în acelaşi timp vrei să te simţi bine, poţi alege o rochie stil Carolina Herera.


Pentru si mai multă inspiraţie mergi în magazinele Zara

sau H&M.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

Comenteaza acest articol

Trend Alert: Revine albul!

by realitatea   1 min
0