Tabu
Image default
FASHION

Trend Alert: Revine albul!

Albul nu este niciodată demodat, doar că uneori este foarte în trend să îl porţi, alteori, el lasă locul altor culori. În primăvara aceasta însă albul revine ca şi trend cu un impact foarte mare.
Rochiile minimaliste sunt peste to pe podiumurile de prezentare anunţând faptul că trendul “minimal white” va fi la mare căutare în sezonul primăvară-vară 2011.
Alexander Wang, Thakoon, Celine, Doo Ri, Altuzarra, Bottega Veneta şi mulţi alţii au prezentat colecţii în care a predominat albul.

Fie că rochia este simplă, prinsă la gât, dar deosebit de elegantă chiar şi fără niciun fel de accesorii aşa ca cele din colecţia Calvin Klein, fie că este una fluidă şi confortabilă asortată cu sandale argintii, albul merge oriunde. La o petrecere in aer liber, la un picnic romantic sau chiar si la o plimbare pe malul marii poţi purta cu încredere alb.


Nu uita nici de nuanţele de alb mat sau stralucitor sau de bocancii albi pe care Alexander Wang i-a readus în atenţia noastră.


Dacă vrei să fii elegantă atunci când mergi la o petrecere, dar în acelaşi timp vrei să te simţi bine, poţi alege o rochie stil Carolina Herera.


Pentru si mai multă inspiraţie mergi în magazinele Zara

sau H&M.

ARTICOLE SIMILARE

Street fashion: Costina

realitatea

Fashion trend: sport + glam

realitatea

Anja Rubik, pentru al doilea sezon imaginea Fendi

realitatea

Coperta Vogue Italia din iunie promovează modelele voluptoase

realitatea

Tom Ford, imaginea propriului parfum

realitatea

6 poșete și genți esențiale pe care trebuie să le dețineți

Andreea Damian

Scrie un comentariu