Tabu
Image default
BEAUTY

Trucul de machiaj al Victoriei Beckham pentru a-ți împrospăta ochii în 20 de secunde

Pe contul ei de Instagram, Victoria Beckham ne dezvăluie secretul ei pentru a ne trezi și a ne lumina ochii în cel mai scurt timp.

Nu este prima dată când Victoria Beckham ne vine în ajutor cu sfaturile ei de frumusețe, mai ales că și-a lansat propriul brand de machiaj și îngrijire a pielii, cunoscut sub numele de VB Beauty. După ce și-a dezvăluit secretul de machiaj pentru o gură delicioasă sau rutina ei de frumusețe pentru a păstra o strălucire sănătoasă (chiar și în ritmul frenetic al unei Săptămâni a Modei), iată că vedeta ne dezvăluie procedura de urmat pentru a ne sublima look-ul la trezire și care ne relaxează instantaneu. Cum? Prin adăugarea unei note subtile de lumină datorită unui produs de machiaj foarte specific.

SECRETUL VICTORIA BECKHAM PENTRU OCHI MAI STRĂLUCITORI

Pentru a-și lumina privirea de îndată ce se trezește, primul gest al Victoriei Beckham este să deseneze o linie de creion albă, urmând linia de apă inferioară a ochiului. Rezultate? Un ochi mai luminos și mai împrospătat. În orice caz, asta putem vedea urmărind un videoclip postat de fosta membră Spice Girl pe contul ei de Instagram. Ochiul său drept, cu un contur alb, pare mai deschis și mai luminos decât cel stâng, care nu este încă machiat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)

În descrirrea postării sale, ea anunță și revenirea produsului de machiaj pe care îl folosește pentru acest hack: creionul Instant Brightening al mărcii ei (disponibil pe site pentru 26 €). „Îmi place să folosesc mai întâi acest produs pentru că elimină roșeața, explică ea. Îmi deschide ochii”. Un sfat de testat (și de reprodus dacă ești convinsă) cu un creion alb (toate mărcile) în fiecare dimineață, în câteva secunde.

ARTICOLE SIMILARE

Scapa de senzatia de piele uscata!

realitatea

Cea mai provocatoare tendință de a poza pe Instagram. Au lansat-o cele mai populare vedete

Andreea Damian

Cum să ai grijă de pielea și părul tău în lunile reci de toamnă

Andreea Damian

Catinca Roman are silicoane de 13 ani: “Nu m-am gandit sa le schimb”

Cum a ajuns Carmen Bruma sa se ingrase 30 de kilograme in doua luni! “Asa a inceput calvarul”

Regulile unei vacanțe perfecte

realitatea

Scrie un comentariu