Home > Lifestyle > Stiri > Un antrenor de fitness s-a ingrasat 32 kg, dupa care a slabit la loc! Iata DE CE!

Un antrenor de fitness s-a ingrasat 32 kg, dupa care a slabit la loc! Iata DE CE!

Drew Manning este un antrenor de fitness din SUA care arata foarte bine inainte sa ii vina ideea programului Fit 2 Fat 2 Fit. Avea 87 de kilograme, abdomenul plin de patratele si muschi, plesnea de sanatate si avea o cariera de succes.

Din luna mai pana in octombrie 2011, Drew a pus pe el 32 de kilograme – intentionat. El spune ca este intr-un fel de calatorie, pe care o numeste Fit 2 Fat 2 Fit, in care petrece 6 luni ingrasandu-se – consumand mancaruri nesanatoase si nefacand niciun pic de sport, iar alte 6 luni incearca sa slabeasca.
Pentru ca a vrut sa vada pe pielea lui cum e sa fii supraponderal, cat de greu e sa slabesti si sa le arate si altora exemplul sau.

Pe toata durata experimentului sau cu ingrasatul, barbatul si-a cam ruinat sanatatea. Avea tensiunea mai mare decat ar fi fost normal, la fel si glicemia, colesterolul, trigliceridele etc.

La inceputul experimentului, se uita cu invidie la toti oamenii care mergeau la sala, faceau jogging si aratau bine. La 5 luni dupa ce si-a pus in practica planul, barbatul povestea ca se simte letargic si nemultumit. “Nu imi placeau sucurile din comert in primele zile, acum nu mai pot trai nicio zi fara suc, altfel ma doare capul, ma simt rau etc. Ma simt deja dependent de junk food”.
Barbatul s-a plans si de faptul ca acest experiment i-a afectat si casnicia, dar si increderea in sine – “Nu-mi place cum arat in public, nimic nu imi mai vine bine. Si a devenit o provocare sa ma aplec sa-mi leg sireturile sau sa-mi tai unghiile de la picioare”.
Dupa 6 luni in care s-a ingrasat, Drew a petrecut alte 6 luni incercand sa scape de kilogramele in plus.
Si, dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, a si reusit! Barbatul cantareste acum 86 de kilograme, cu unul mai putin decat inainte sa inceapa acest experiment si si-a recapatat muschii si patratelele de pe abdomen.


Comenteaza acest articol

Un antrenor de fitness s-a ingrasat 32 kg, dupa care a slabit la loc! Iata DE CE!

by   1 min
0