Home > What's hot > Usher în doliu! Fiul lui de 11 ani a murit

Usher în doliu! Fiul lui de 11 ani a murit

Fiul de 11 ani al rapperului Usher a murit sambata dimineata. Kyle Glover a pierdut lupta pentru viata dupa ce, la inceputul lunii, a suferit rani grave intr-un accident de schi nautic.

Baiatul a fost internat in stare critica la un spital din Atlanta, dupa ce a fost lovit de o persoana care facea schi nautic, in urma cu doua saptamani. Kyle se relaxa stand la soare pe o anvelopa, pe apa lacului Lanie din nordul statului american Georgia, in momentul in care a fost lovit in zona capului. Kyle nu a raspuns la procedura de resuscitare dupa ce a fost scos din apa.

Usher, in varsta de 33 de ani, s-a despartit de Tameka Foster in 2009, iar divortul lor a fost finalizat in acelasi an. Potrivit presei americane, cantaretul i-a trimis fostei sale sotii – care nu se afla in oras in momentul producerii accidentului – un avion privat, pentru ca aceasta sa poata ajunge cat mai repede la spitalul unde a fost internat fiul ei.

Tameka are doi copii cu Usher – Usher Raymond VI, in varsta de patru ani, si Naviyd Ely Raymond, in varsta de trei ani. Kyle este unul dintre cei doi fii pe care Tameka ii are cu fostul ei partener de viata, fabricantul de stofe din Atlanta Ryan Glover. Tameka l-a nascut pe primul ei baiat in adolescenta.

Articole asemanatoare
Usher a fost jefuit de 1 milion de dolari
Sărbătoritul zilei
La Miami Beach a avut loc show-ul casei de modă Victoria’s Secret
Diddy, Nelly, Usher și focuri de arme

Loading...

Comenteaza acest articol

Usher în doliu! Fiul lui de 11 ani a murit

by   1 min
0