Tabu
lifestyle

V for VINTAGE FLOWER POWER

Târgul V for Vintage a ajuns la ediția a șasea. Adică a făcut trei ani. Asta nu înseamnă nimic. Ce e cel mai important este că, de anul trecut, ne-am făcut mari. Găzduiți de Sala Dalles, am putut să ne întindem coatele și degetele de la picioare și am devenit cel mai mare târg vintage&designer din România.

Cât despre expozanți, avem trei categorii deja consacrate (vintage, designer&accesorii), plus una nouă, cu care ne-am împrietenit rapid la ediția trecută – bio&organic.
Ce veți vedea: imprimeuri colorate, flori suprarealiste pictate pe fuste și rochii, boboci metalici de agățat în piept, cercei în formă de margarete, iriși și trandafiri, pantofi pictați, ceaiuri din flori uscate, parfumuri și creme din plante organice, pălării decorate, flori glasate.

CÂND? 12&13 martie 2011

UNDE? Sala Dalles

INTRARE? 10 lei cu băutură

DRESS-CODE? Flower Power, interpretări personale

CU CE PLECAÅ¢I: Probabil, cu pungi și pachete. Poate, cu o rochie semnată de un designer surpriză, realizată special pentru eveniment pe tematica FLOWER POWER. Câștigătoarea va fi aleasă în urma unei tombole, la finalul evenimentului. La fel de poate, cu alte premii oferite de saloane de îmfrumusețare, magazine bio, designeri de accesorii.

ARTICOLE SIMILARE

Scandal sexual cu Lindsay Lohan

realitatea

Bianca Rus: ”Aș da gata trei shaorma dintr-o îmbucătură”

Bar Rafaeli se rostogolește goală în pat – VIDEO

realitatea

Ilinca Vandici, gafa monumentala in direct! Sefii din PRO sunt foc si para!

SINUCIDEREA lui ADRIAN NASTASE: S-a impuscat cu un pistol dar a fost salvat!

realitatea

George Clooney, audiat în dosarul Berlusconi

realitatea

Scrie un comentariu