Home > Lifestyle > Stiri > Victor Yila, dezvăluiri despre Iurie Darie: “Ducu e străin de situaţie! Eu sunt mult mai fiu pentru Iura decât el”

Victor Yila, dezvăluiri despre Iurie Darie: “Ducu e străin de situaţie! Eu sunt mult mai fiu pentru Iura decât el”

Actorul, care i-a avut ca mentori pe Iura şi pe Anca, intenţionează să organizeze un spectacol în vederea strângerii de fonduri pentru maestrul aflat în stare critică şi nu s-a ferit să îl critice dur pe Ducu, fiul lui Darie, pentru dezintesul manifestat în toată această perioadă critică:

“Eu vreau să fac un spectacol caritabil în septembrie, dar mai întâi trebuie să vorbesc şi cu Anca. Am vrut să vorbesc şi cu Ducu, dar el e străin de situaţie. Ei sunt doi străini, de ce să ne ascundem, eu sunt mult mai fiu pentru Iura decât Ducu. Un om care-şi vede tatăl o dată la zece ani… Asta nu e o relaţie tată-fiu. Din ’91 incoace, Anca şi Iurie Darie m-au adoptat pe mine. Bine, vorba vine, dar eu de la ei am învăţat meserie şi îi consider părinţii mei. De când a murit Consuela, mama lui Ducu, el s-a îndepărtat de tatăl lui. El nu a fost de acord cu relaţia lui cu Anca. Poate mai e şi altceva între ei şi noi nu ştim, dar cert este că el s-a îndepărtat din cauza Ancăi. Dar Dumnezeu le judecă pe toate. Şi când Iurie a primit steaua pe Aleea Celebrităţilor, Ducu n-a vrut să vină alături de Anca, să primească onorurile, a stat acolo, ca un simplu spectator. A zis că nu e treaba lui”, a spus Victor Yila pentru Cancan.ro.

Articole asemanatoare
anca pandrea si iurie darie
Cum ar fi trebuit să sărbătorească Anca Pandrea ziua de 14martie! Actrița e deprimată toatal
anca pandrea si iurie darie
Ce surpriză pregătește actrița Anca Pandrea în memoria iubitului Iurie Darie
ANCA PANDREA – gest socant la parastasul lui IURIE DARIE
ANCA PANDREA are o relatie cu un pictor!

Comenteaza acest articol

Victor Yila, dezvăluiri despre Iurie Darie: “Ducu e străin de situaţie! Eu sunt mult mai fiu pentru Iura decât el”

by   1 min
0