Home > Agenda > stiri > VICTOR PONTA – casatorie in secret in China!

VICTOR PONTA – casatorie in secret in China!


Victor Ponta s-a casatorit in secret, in China, iar apropiatii au aflat abia dupa sase luni!
Premierul Romaniei este un tip extrem de discret cand vine vorba despre viata sa personala! Tocmai de aceea, cand s-a casatorit cu Daciana, a preferat sa nu o faca in Romania, ci in China, departe de ochii curiosilor! Putini stiu ca Victor Ponta s-a casatorit in secret! Poate si pentru ca a vrut sa evite barfele sau sa nu se dea in spectacol in fata presei. De altfel, si el a recunoscut, intr-o revista mondena, ca a vrut ca acest moment special din viata lui si al Dacianei Sarbu sa nu fie umbrit de nimeni.
“Oriunde as fi facut nunta aici in tara, s-ar fi interpretat ca si cum am fi vrut sa ne facem reclama. Asa, lumea a aflat ca m-am casatorit abia dupa sase luni, in China! Nu vreau sa-mi folosesc familia ca mod de a ma promova. Nu sunt dintre aceia care suna presa sa informeze ca diseara face nu stiu ce fapta buna si daca nu vin acolo, nu o fac”, a spus premierul in publicatia respectiva!
Victor Ponta s-a casatorit cu Daciana Sarbu in 2007 si este la al doilea mariaj! Din primul, primul ministru al Romaniei are un baietel, iar cu frumoasa europarlamentara o fetita, Irina!


Comenteaza acest articol

VICTOR PONTA – casatorie in secret in China!

by   1 min
0