Home > Agenda > stiri > Cine o hartuieste pe BLONDA lui IRINEL?

Cine o hartuieste pe BLONDA lui IRINEL?

Mariana Roşca, blonda care a destabilizat casatoria lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor, trăieşte acum o dramă în toată regula. De mai bine de un an, ea este hărţuită de un bărbat necunoscut, care îi trimite constant mesaje siropoase de dragoste şi poezii, fără însă a-şi dezvălui identitatea.

Supărată totuşi de situaţia în care este pusă, întrucât orele la care primeşte mesajele nu sunt tocmai potrivite, Mariana a mărturisit pentru prdevedete.blogspot.ro că a incercat să comunice cu respectivul individ, fără nici un succes.

Ea se teme însă că mesajele de dragoste pot oricând să se transforme într-un alt gen, de vreme ce nu dă curs acestora.

”Totul a început în urmă cu un an de zile, când eu am apărut la tv şi am spus că vreau să ajut nişte oameni sărmani şi că am nevoie de o bucătărie. După respectiva emisiune, a sunat un domn care le-a spus redactorilor că el mă poate ajuta, aceştia din urmă dându-i numărul meu de telefon, în speranţa că vom putea face bine unor nevoiaşi. Totul s-a dovedit a fi o cacealma, individul neavând deloc asemenea intenţii, el fiind probabil obsedat de mine, de persoana mea. Îmi trimite constant mesaje de dragoste sau poezii de amor, la care evident nu-i răspund. Atunci când încerc să-l contactez, cu rugămintea de a nu mă mai deranja pentru că am şi eu viaţa mea personală şi iubitul meu poate înţelege greşit atitudinea lui, nu-mi răspunde niciodată la telefon. Deşi mulţi ar spune că nu e nimic rău în a avea fani, este deranjant să fii hărţuit, chiar şi cu mesaje de dragoste. Plus că teama mea este ca nu cumva, nedând curs nici unui mesaj de-al său, să nu devină violent. Am văzut multe cazuri de acest gen şi nu e tocmai plăcut să ai astfel de fani”, ne-a mărturisit Mariana, speriată de situaţia creată.

”Am găsit de câteva ori şi flori pe maşină, bileţele în parbriz, nu ştiu dacă vin din partea aceleiaşi persoane, însă un potenţial pretendent şi-ar arăta în cele din urmă identitatea, nu? Mă simt hărţuită şi simt că nu am nici o putere să opresc acest lucru” a mai spus “blonda lui Iri”, in completarea acestui exercitiu de pr.


Loading...

Comenteaza acest articol

Cine o hartuieste pe BLONDA lui IRINEL?

by realitatea   1 min
0