Tabu
Image default
What's hot

DNA ancheteaza politistii si un medic implicati in cazul NASTASE!

UPDATE 17.15: Magistraţii au spus că nu există nici un motiv pentru care Adrian Năstase să nu îşi execute pedeapsa. Nu s-a menţionat nimic referitor la transferul fostului premier la spitalul penitenciarului. Decizia magistraţilor se referă doar la faptul că executarea pedepsei va începe, chiar dacă Năstase se află în spital. IML va decide, mâine, dacă fostul premier va fi transferat sau dacă va rămâne la Floreasca.

UPDATE 17.01: Medicii au anunţat că Năstase poate fi transferat la spitalul penitenciarului. Brădişteanu şi Lascăr au spus că ei nu s-au opus acestui lucru. Mai mult, Ioan Lascăr a declarat la DNA că el nu a fost întrebat dacă Adrian Năstase poate fi mutat sau nu la spitalul Penitenciarului.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti vor anunţa în curând dac Adrian Năstase va fi transferat în spitalul penitenciarului sau va aştepta verdictul medicilor .

Avocaţii au anunţat că Năstase şi-a început executarea pedepsei, deoarece i-a fost prezentat mandatul, dar IGPR se întreba dacă s-a început sau nu executarea pedepsei.

Astfel, a rămas ca magistraţii de la Tribunalul Bucureşti să ia o decizie.

UPDATE: Detalii absolut incendiare ies la iveală de la o oră la alta în cazul tentativei de sinucidere a lui Adrian Năstase. Ultimele informaţii spun că rănile fostului premier nu ar fi necesitat internarea la Spitalul Floreasca. Glontul doar l-ar fi sters! Aceleaşi surse susţin că nu a fost decizia poliţiştilor să-l ducă la Floreasca, ci a unui superior.!

DNA anunţă printr-un comunicat de presă că s-a început urmărirea penală faţă de “trei ofiţeri de poliţie şi un medic”, pentru favorizarea infractorului, cel mai probabil fiind vorba despre medicul Şerban Brădişteanu şi cei trei poliţişti implicaţi în acest caz.

Medicul Şerban Brădişteanu şi trei poliţişti de la Serviciul Urmăriri din Poliţia Capitalei sunt audiaţi la DNA, fiind suspectaţi de favorizarea infractorului în cazul Adrian Năstase, informează România Liberă.

Doi dintre cei trei poliţişti suspectaţi sunt chiar cei care au fost la domiciliul lui Adrian Năstase, în seara în care fostul premier ar fi încercat să se sinucidă, se arată pe site-ul romanialibera.ro. Cel de-al treilea poliţist ar fi chiar adjunctul Poliţiei Capitalei, informează rtv.net.

Poliţiştii sunt acuzaţi că nu au încheiat în acea seară un proces verbal şi nu l-au anunţat imediat pe judecătorul responsabil cu executarea pedepselor de la Tribunalul Bucureşti, susţine sursa citată. De asemenea, medicul Brădişteanu este suspectat că l-a favorizat pe Năstase, pentru că după acordarea primului ajutor, fostul premier ar fi trebuit trimis la Spitalul Penitenciarului Rahova, dacă transportul nu i-ar fi pus viaţa în pericol. Or, din încă din primele declaraţii ale medicilor a rezultat că fostul premier s-a împuşcat fără să îşi atingă vreun organ vital, informează România Liberă.

Mai mult: Medicul Brădişteanu şi trei poliţişti, cercetaţi de DNA pentru favorizarea lui Năstase – Ştiri interne | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

ANGELINA si BRAD PITT …chiar se casatoresc! FOTO de la locul ceremoniei!

Top 10 citate din interviurile Tabu / 2013

La Globurile de Aur din acest an, vedetele au purtat creatiile designerului roman, Lorena Sarbu!

Mari artisti romani in FOTO de colectie / Eroii Romaniei Chic

realitatea

TANIA BUDI: cat de frumoasa e la 44 de ani! Galerie FOTO

realitatea

ANDREEA BALAN, Keo, americanu’ si vila din Pipera / In patul lui si pe muzica lui!

Scrie un comentariu