Tabu
FASHION

Viral TikTok – cel mai frumos mod de a lega șireturile sandalelor tale

Văzut pe TikTok, acest mod de a lega șiretul unui pantof sau sandale ne va îmbunătăți cu siguranță ținutele!

În sfârșit a venit căldura, așa că este timpul să ne scoatem cele mai frumoase sandale din dulap. Cu tocuri pentru a câștiga înălțime rămânând șic sau talpă plată pentru a ne simți confortabil toată ziua, colorate pentru a aduce o notă veselă ținutei sau în tonuri neutre care să se potrivească cu orice ținută, sandalele sunt disponibile la nesfârșit pentru cea mai mare plăcere a noastră. Dar de câțiva ani încoace, un detaliu la modă a apărut în mod regulat pe acești pantofi atemporali: șiretul.

Fie că sunt împodobite cu un mic pompon la capăt, din piele sau tip frânghie, legăturile care să se împletească în jurul gleznelor aduc, fără îndoială, ceva în plus unei ținute. Dacă sandalele sunt o piesă necesară în sezonul cald, șiretul poate fi uneori plictisitor. Ar trebui să începem să le legăm în partea din față a gleznei sau mai degrabă în spate? Este mai bine să încrucișăm șiretul simetric sau pur și simplu să îl înfășuram pe gleznă? Bineînțeles că alegem varianta cu care ne simțim cel mai confortabil, dar dacă vrem să facem un upgrade și să schimbăm modul în care purtăm acest pantof, este un model de legat șiretul.

Descoperit pe aplicația TikTok, trucul este propus de utilizatorii @marthacov și @jemlucia. Cu peste 1,9 milioane de like-uri la videoclipul lor, tinerele ne dezvăluie secretul lor de legat șiretul unei sandale. Iată videoclipul pentru a înțelege mai bine gestul și a adopta acest nou mod de a ne lega sandalele.

@marthacov @jemlucia teaching me something new every day #heels #foryoupage #fyp #DayMeNightMe ♬ afterlife. – adrianna rose woodhouse

ARTICOLE SIMILARE

Cameron Diaz sau Taylor Swift?

realitatea

Trend alert: Jachetele

realitatea

Poșeta din broșuri Maserati reciclate

realitatea

Barbie by Louboutin, special Cannes 2010

realitatea

Karmen Pedaru si Marlon Teixeira, pe strazile din New York

realitatea

Street fashion: Silvia

realitatea

Scrie un comentariu