Tabu
Image default
FASHION

Vogue Paris sub conducerea Emmanuellei Alt: “Acelasi, dar diferit”!

 Recent, Emmanuelle Alt a marturisit ca, sub conducerea ei, Vogue Paris va fi "acelasi, dar diferit". Adica?
"Vreau sa pastrez calitatea revistei si fotografii cu care lucram: David [Sims], Mert and Marcus, Mario [Testino] and Bruce Weber. Nu cred ca vor fi schimbari radicale. Revista trebuie sa fie in continuare chic si sofisticata. Ca atunci cand cumperi un apartament: Inainte sa te muti in el, iti faci tot felul de planuri despre cum il vei amenaja, apoi te muti in el si iti dai seama ca e mai bine sa iti petreci timpul traind efectiv in el si ca il poti transforma pe parcurs. Dar as vrea totusi sa fie mai multe beauty trend-uri, ca in anii ’80. Mai multe frantuzoaice si mai mult stil frantuzesc. Si am sa continuu sa fac fotografii pentru revista".

Apoi a adaugat: "Intotdeauna mi-am dorit sa pastram contactul cu realitatea: nimic prea sexy, sau provocator. Suntem francezi, putem sa aratam fum si nuditate. Nu avem limite, dar poate ar fi bine sa le avem". 

Cat despre frumusetile pe care le vom vedea in Vogue Paris, "Daria [Werbowy] este cea cu care lucrez cel mai bine. Are o frumusete naturata si puternica. […] De asemenea, Kate [Moss], pentru ca se ingrijeste sa poarte lucruri care sa o puna in valoare".

ARTICOLE SIMILARE

Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani

Andreea Damian

Nuante de par in tendinte in 2016

realitatea

Shopping de împrumut

realitatea

Anya Hindmarch și tatuajele îndrăgostite

realitatea

Stilul casual de stradă pentru iarna 2021 – cum porți pantalonii slouchy?

Andreea Damian

Colierul cu diamante pentru iubitorii de căței

realitatea

Scrie un comentariu