Home > Agenda > stiri > Will Smith primește fotografii sexy cu soția lui

Will Smith primește fotografii sexy cu soția lui

Jada Pinkett Smith a făcut căteva dezvăluiri fierbinți în timpul interviului pe care i l-a acordat celebrei Oprah Winfrey. Actrița a povestit că ea și soțul ei depun eforturi majore pentru a avea o viață sexuală interesantă. Jada a recunoscut că, după 12 ani de căsnicie, e dificil ca viața sexuală să nu intre în rutină.

Prin urmare, ea se străduiește mereu să îl surprindă pe Will din punct de vedere sexual. Pinkett a povestit că îi place să îi trimită soțului ei poze sexy cu ea: "În unele zile îi tirmit poze sexy cu mine și, dacă filmăm pe același platou, Will ia o pauză". Ce se întâmplă mai departe vă puteți imagina și voi.

În același timp Will Smith a făcut la rândul lui o serie de mărturisiri care au mirat pe toată lumea. Smith a spus că se simte foarte nesigur în privința banilor, chiar dacă are o avere impresionantă. "Încă nu m-am obișnuit cu ideea că sunt bogat și am în continuare mentalitatea unui om sărac. Seara, când mă culc, mă gândesc la problemele financiare, la fel cum făceam acum 20 de ani", a declarat Will Smith.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Will Smith primește fotografii sexy cu soția lui

by realitatea   1 min
0