Home > Agenda > ZIUA PORTILOR DESCHISE @ DALLESGO

ZIUA PORTILOR DESCHISE @ DALLESGO

DallesGO, cea mai importanta platforma de cursuri after-work din Bucuresti, isi deschide portile sambata, pe 16 mai pentru a-i intampina pe toti cei pasionati in universul fascinant al industriilor creative si business-ului.

Daca doresti sa urmezi unul dintre cursurile DallesGO, mergi sambata, pe 16 mai, intre orele 11.00 si 19.00, sa ii cunosti pe specialistii de la “catedra” cursurilor DallesGO, intr-o sesiune interactiva de mentorship, care te va ajuta sa alegi cursul potrivit pentru tine. Despre noul curs de Mindfulness, poti sta de vorba cu Andreea Raicu vineri, pe 15 mai.

Andreea Raicu, Ovidiu Buta, Lena Criveanu, Cosmin Gogu, Marius Tudosiei, Geta Voinea si Narcisa Simandan sunt doar o parte dintre numele sonore din lumea modei si lifestyle, care vor impartasi cursantilor DallesGO secrete din vasta lor experienta. De asemenea, incepand cu acest sezon, Universul DallesGO ataca in forta zona cursurilor de business, reunind unii dintre cei mai cunoscuti oameni din industrie, specialisti reputati in profesia pe care o practica. Astfel, vei avea ocazia sa inveti PR de la Oana Bulexa si Monica Jitariuc, Public Speaking alaturi de Teodora Metiu, antreprenoriat de la Peter Frank, Personal Branding de la Dana-Maria Andrei sau Comert Electronic alaturi de Andrei Radu si Raluca Georgescu.

In plus, te vei bucura de:

  • sesiuni de stilism, make-up, hairstyling si fotografie in Studiourile DallesGO
  • designers corner – inspira-te din piesele statement propuse de invitatii DallesGO pentru sezonul Primavara – Vara
  • fashion advice & special sales de la cursantii DallesGO Stilism
  • sweets, treats & tipsuri customizate de la specialistii DallesGO
Articole asemanatoare
Cursurile pentru dezvoltarea ta profesională și personală
Devino propriul tau Make-up Artist in 12 saptamani de cursuri AFTER WORK
Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!
Mama, sef si femeie de afaceri? Un business online poate fi solutia!

Loading...

Comenteaza acest articol

ZIUA PORTILOR DESCHISE @ DALLESGO

by realitatea   1 min
0