Tabu
Image default
lifestyle

Zoom ON, la a patra ediție

Hotcity.ro organizeaza editia a patra a Zoom ON, un eveniment care conecteaza universul feminin cu cel al tehnologiei.

Dat fiind ca o buna parte a timpului ni-l petrecem online, iar calculatorul ne este companion cel putin opt ore pe zi, Hotcity ne invita la o discutie despre protectia datelor. Cu totii avem instalat pe PC un antivirus, insa de cele mai multe ori nu acordam prea mare importanta tipurilor de amenintari informatice. Cati dintre voi reusesc sa diferentieze intre diversele pachete antivirus existente pe piata, in conditiile in care o buna parte din termeni va sunt complet necunoscuti?

In prima parte a discutiilor editiei a patra a Zoom ON, va fi abordat subiectul protectiei antivirus, impreuna cu un specialist in domeniu: George Petre – E-threat Analyst Team Leader – BitDefender. O tema care cu siguranta ne priveste pe toti cei care utilizam PC-ul este furtul de identitate pe internet. Veti putea pune intrebari privitoare la modalitatile prin care va puteti proteja improtriva furtului de identitate, domnului Bogdan Manolea (www.legi-internet.ro).

Cineva spunea la un moment dat ca daca nu ai cont pe Facebook inseamna ca traiesti izolat de societate. Insa prezenta in retelele sociale, pe langa beneficiile pe care le aduce, poate reprezenta si un pericol la adresa persoanei in sine. Toate aplicatiile pe care le rulam pe Twitter sau pe Facebook si carora le permitem sa ne acceseze datele personale, pot constitui surse ale unor probleme grave. Mai mult decat atat, retelele nesecurizate la care ne conectam atunci cand ne aflam in oras sau informatiile pe care le furnizam pe diferite site-uri, trebuie privite cu maxima atentie.

Tabu.ro, cel mai curajos site de femei, sustine aceasta initiativa si va invita la Zoom ON 4 care se va desfasura la Grand Café Van Gogh, pe data de 30 septembrie, incepand cu ora 18:00. Va asteptam cu o cafea aromata oferita de Grand Café Van Gogh.

Nu uitati sa urmariti pe twitter hashtag-ul #zoomon, precum si conturile @hotcity si @laptopnews si pe contul de twitter al revistei Tabu @revistatabu. De asemenea, deveniti membri ai grupului Zoom ON, creat pe facebook si intrati in legatura cu toti cei pasionati de moda si tehnologie.

ARTICOLE SIMILARE

Un bărbat dezbrăcat s-a urcat pe scenă la MTV European Music Awards – FOTO

realitatea

1 MARTIE: florile nu îndulcesc palmele, în România egalitatea de gen încă e TABU

Gerard Butler, oficial iubitul Mădălinei Ghenea

A fost lansat primul trailer pentru “The Dark Knight Rises” – VIDEO

realitatea

Rareș, mogâldeața noastră

realitatea

Cea mai FRUMOASA echipa din lume …a scos bronzul la OLIMPIADA! Hai Romania!

realitatea

Scrie un comentariu