Tabu
Image default
FASHION

10 look-uri care dovedesc că poți purta botine vara

Când vine căldura, ne imaginăm că este mai bine să-ți lași cizmele până iarna viitoare în favoarea sandalelor și a altor tipuri de încălțări. Este timpul să punem la îndoială această regulă.

Se obișnuiește, când vine vara, să faci o schimbare în garderoba ta. Da, lăsăm deoparte puloverele noastre din mohair, hanoracele comode și pantalonii noștri de catifea. Același scenariu există și pe de pantofi.

Spune la revedere cizmelor, cizmelor de cowboy și cizmelor specifice anilor 70 care ne-au însoțit în acele luni grele de iarnă. Se estimează că, în ciuda mercurului din termometre, este posibil ca acești pantofi să reziste chiar și după ce luna martie a trecut.

Dar cum? În primul rând, nu ar trebui să fii psiho-rigid în ceea ce privește sezonalitatea hainelor, altfel sigur nu reușești. Apoi combini piese de iarnă cu haine de vară și voila. Ne place în mod deosebit amestecul de fustă plisată și cizme de cowboy, cizme groase cu blugi croi până la genunchi sau eternele cizme Dr Martens pe care le poți asorta cu bermude largi.

Botinele sunt pe podiumurile de vară

Și conform caselor de modă din întreaga lume, nu este o nebunie să porți botine în mijlocul verii. Pe podiumurile Săptămânii Modei de primăvară-vară 2022, botinele sunt expuse în toate formele. La Celine, Coperni, Kim Shui sau chiar Zadig & Voltaire, se pare că auzim zicala „nu există sezon pentru a purta cizme”. Și până la urmă, nu ar fi mai practic să te plimbi pe nisip? Iată 10 look-uri ca să te inspiri.

ARTICOLE SIMILARE

Ce au purtat castigatoarele de la Oscar in ultimul deceniu

realitatea

Virgil Abloh a murit | Călătoria unui rege al streetwear-ului de lux

Andreea Damian

Colecția Kate Moss pentru Topshop, Toamnă-Iarnă 2009/2010

realitatea

Marc Jacobs va colabora cu fetele de la Tatu

realitatea

Dicționar eco

realitatea

Muza dată uitării a lui Christian Dior. Cine a fost Alla Ilchun și cum a ajuns modelul preferat al designerului francez

Andreea Damian

Scrie un comentariu