Tabu
Image default
lifestyle

Look regal cu GUARDS ROYAL BOX

Cu totii avem momentele noastre pretioase cand vrem sa fim tratati regeste, sa ne transformam in printi si printese sau pur si simplu sa ne simtim ca «we rule the world ». Sau poate nu. Poate multi dintre noi sunt rigurosi si vor sa aiba un look pe masura si sa adopte un military style. In oricare dintre aceste ipostaze am fi, gasim hainele potrivite starii noastre in colectia capsula Guards Royal Box by La Martina.

Bogatie si lux, dar si obisnuita rigoare a stilului militar definesc aceasta colectie. Jachetele, paltoanele, sacourile atat pentru femei, cat si pentru barbati, isi gasesc inspiratia in traditionalele uniforme clasice englezesti si sunt facute din tesaturi grele din lana : fetrul dens, lana in strat dublu dau pieselor o rigurozitate aparte, fara a compromite confortul si finetea tesaturilor care permit taieturi moderne si un fitting slim. Tartanul de la blazzerul barbatesc in doi butoni  si de la jacheta feminina se imbina cu auriul de la decoratiile Guards si broderiile La Martina. Lurex si metal, aur alb pentru dungi, benzi si broderiile in relief sunt folosite pentru tricotajele feminine. Jachetele sunt din tesatura diagonala din lana, realizata in Italia. Blazerele sunt realizate din jersey bi-color din strat dublu de lana si un tartan creat exclusiv pentru La Martina in Italia.

Guard Royal Box poate fi gasita in magazinul La Martina din Baneasa Shopping City (parter) sau online pe http://www.lamartina-store.ro

ARTICOLE SIMILARE

Designeri români la târgul I Heart

realitatea

VUNK si TABU iti ofera invitatii “La Inaltime”

Eva Mendes și lupta cu greutatea

realitatea

Paris Hilton, în bikini pentru reclamă la extensii de păr

realitatea

Jessica Simpson, imaginea unei mărci de bere

realitatea

Gwen Stefani se ocupă de designul de uniforme

realitatea

Scrie un comentariu