Home > Fashion > #OriginalSuperstar Film

#OriginalSuperstar Film

Cand Adidas a lansat pentru prima data pantoful Superstar, in 1969, cuvantul Superstar avea un inteles extrem de clar. Astazi, acest cuvant este folosit cu atatea conotatii, incat sensul sau original s-a disipat si cateodata creeaza confuzie. De aceea, in acest an, adidas Originals lanseaza intrebarea despre ce inseamna, de fapt, sa fii un superstar, incepand cu filmul ce îi are ca protagonisti pe Pharrell Williams, David Beckham, Rita Ora si Damian Lillard.

Pentru relansarea pantofului iconic Superstar, adidas Originals incepe noul an cu o campanie globala care chestioneaza conceptul de superstar in 2015.

Campania se lanseaza cu un film de 90 de secunde, regizat de Karum Huu Do si ii are ca protagonisti pe David Beckham, Pharrell Williams, Rita Ora si Damian Lillard, fiecare dezvaluind faptul ca superstar nu presupune intotdeauna ceea ce credem.

Pentru Pharrell intelesul este clar: “Nu tine de numarul de vizionari, like-uri sau share-uri”, in timp ce Rita Ora spune ca “Nu este despre mersul pe covorul rosu, interviurile cu jurnaliștii si interactiunea cu fanii”.

Articole asemanatoare
Pharrell Williams îi interzice lui Donald Trump să îi folosească muzica la evenimente
beckham
Cum arată casa pe care Beckhamii au cerut 33 de milioane de dolari
Victoria Beckham a vorbit în sfârșit despre divorțul de David
lenjerie intimă
Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

Loading...

Comenteaza acest articol

#OriginalSuperstar Film

by   1 min
0