Home > Lifestyle > 3 cadouri ideale de Crăciun pentru iubitul tău

3 cadouri ideale de Crăciun pentru iubitul tău

Se apropie Sărbătorile şi parcă brăduţul de Crăciun nu arată tocmai bine fără darurile menite să îi ţină companie. Ştim că eşti deja în căutarea cadoului perfect sau, cel puţin, te gândeşti cu ce ai putea să îti surprinzi iubitul. Pentru că vrem să-ţi uşurăm munca, ne-am gândit să îţi oferim câteva idei.

Un set format dintr-o eşarfă şi o pereche de mănuşi din piele reprezintă un cadou mai mult decât perfect pentru vremea friguroasă din această perioadă. Sigur va fi încântat şi le va purta cu drag.

O altă idee ar fi să îi cumperi un ceas, pe care stii că şi-l doreşte. Încercă să testezi terenul cu o săptămână înainte de Crăciun, pentru a afla ce şi-ar dori. Descoase-l, doar eşti femeie! Sigur vei reuşi.

Aceeaşi tactică ai putea să o aplici şi în cazul în care te-ai gândit să-i faci cadou un parfum. Colindă împreună cu el magazinele şi vezi ce îi atrage atenţia. Testaţi mai multe parfumuri şi vezi ce i-ar surâde.

Încercă să nu-i dai de bănuit. Ba chiar, pune ochii pe câteva lucruri care îţi plac şi nu te sfii să o afirmi. Poate, cine ştie, Moşul va fi atent. În felul acesta nu-şi va da seama de nimic şi va crede fix contrariul. Nu că nu ar fi aşa!


Loading...

Comenteaza acest articol

3 cadouri ideale de Crăciun pentru iubitul tău

by   1 min
0