Home > Agenda > eveniment > 3 zile de Halloween ca-n povești

3 zile de Halloween ca-n povești

Clienții Centrului Comercial Feeria au la dispoziție 3 zile pentru a sărbatori Halloween-ul în compania vrăjitoarelor și a magicienilor, într-o atmosfera de petrecere și carnaval.

 

Începând de vineri, 31 octombrie și până pe 2 noiembrie, vizitatorii sunt invitați  să facă shopping într-un decor magic, cu dovleci imenși, măști și animale desprinse parcă din filmele de groază. Celor mici le vor fi oferite multe cadouri și surprize în spiritul zilei de Halloween și vor avea ocazia pe data de 31 octombrie, de la ora 16.00, să-l intălnească pe celebrul iluzionist Johannes, care-i va fermeca cu numerele lui inedite de magie.

 


Sâmbătă și duminică, între orele 15-18 vor fi organizate workshop-uri în cadrul cărora micuții participanți vor avea prilejul de a decora dovleci și de a confecționa fantome și alte obiecte cu care mai apoi iși vor putea decora camerele.


Despre Feeria


Feeria este cea mai mare galerie comercială din Romania ce iși desfășoară activitatea împreună cu hypermarketul Carrefour și este parte integrată a Zonei Comerciale Băneasa, zonă întinsă pe o suprafață de 450,000 mp.

Zona Comerciala Băneasa cuprinde: IKEA, retailerul numarul 1 în mobilă din lume, BANEASA SHOOPING CITY, cel mai nou si cel mai mare centru comercial din Bucuresti, METRO, cel mai important magazin “cash & carry” din România, BRICOSTORE, cel mai renumit magazin Do-It-Yourself din țară, MOBEXPERT, retailerul și producătorul numărul 1 în materie de mobilă și MOTOR CITY, dedicat vânzării celor mai faimoase branduri de mașini.

 

Zona Comercială Băneasa este parte integrată în Proiectul Băneasa, cel mai mare proiect integrat de dezvoltare urbană mixtă din Sud-Estul Europei. Proiectul Băneasa acoperă o suprafață de 221 hectare și reprezintă o investiție totală estimata de peste 1.8 miliarde de Euro. Pe lângă zona comercială, Proiectul Băneasa va oferi între 4.500 si 5.000 unități locative în Băneasa Rezidential precum si un parc de afaceri modern, Băneasa Business &Technology Park care va încorpora peste 250.000 mp spații de birouri de clasa A+.

Articole asemanatoare
Heidi Klum
Heidi Klum e „regina Halloween-ului“ şi în 2019. A purtat cel mai înspăimântător costum
Halloweenul pentru hateri: păcălește copiii cu varză de Bruxelles învelită în ciocolată
Copiii Brexitului se costumează să semene cu Boris Johnson de Halloween
Halloween
7 cele mai bune machiaje de Halloween

Comenteaza acest articol

3 zile de Halloween ca-n povești

by realitatea   1 min
0