Home > beauty > 30 operatii estetice, masca pe fata timp de 2 ani – iata rezultatul!

30 operatii estetice, masca pe fata timp de 2 ani – iata rezultatul!

Si-a facut 30 de operatii estetice si a purtat o masca timp de 2 ani! Nu o sa crezi cum arata CHIPUL ei acum

 Gelozia unei rivale era sa-i distruga viata! Viata Danei  s-a transformat intr-un adevarat cosmar in urma cu 2 ani, dupa ce o femeie geloasa i-a aruncat cu metanol pe fata si i-a dat foc. Australianca Dana Vulin  avea 28 ani si a suferit arsuri pe 64% din suprafata corpului.
Dana a ajuns in stare extrem de grava la spital, cu chipul distrus. Initial medicii i-au spus ca va ramane desfigurata pe viata, insa ea nu s-a lasat si a facut toate eforturile posibile pentru a-si reface viata.
Astfel, timp de 2 ani, a fost nevoita sa poarte in permanenta o masca, pentru a-si proteja ranile si pentru a grabi vindecarea. In plus, a fost supusa la nu mai putin de 30 de interventii chirurgicale.
In urma cu cateva zile, ea a putut sa isi revada din nou chipul, care a fost reconstruit. Emotiile au fost coplesitoare: “Nu am crezut ca ma voi mai putea privi vreodata in oglinda. Acum pot sa imi refac viata, pot sa traiesc din nou”, a marturisit ea

Mai mult aici: http://www.kanald.ro/

Articole asemanatoare
Ce spune Alexandra Pavel, soția lui Keo, despre intervențiile estetice
măști
Cum să eviți iritațiile pielii produse de purtarea măștilor de protecție
chirurgie plastică
Apelurile video sporesc interesul pentru chirurgia plastică
măștile
În 2020, măștile nu sunt folosite doar pentru protecție. Sunt purtate pentru a transmite un mesaj

1 Response

  1. Adrian Razvan

    VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?
    Salutare tuturor. Nu va asteptati sa castigati atatia bani incat de maine va lasati de serviciu, dar in timp se poate ajunge la cateva zeci sau chiar sute de euro lunar facand ceva ce ne relaxeaza pe toti: sa te joci. Cateva click-uri si ai terminat treaba. Nu trebuie sa petreci ore in sir in fata calculatorului, doar cateva minute in fiecare zi. Trimiteti ’’Info’’ la adresa de email: profir_razvan@yahoo.com

Comenteaza acest articol

30 operatii estetice, masca pe fata timp de 2 ani – iata rezultatul!

by realitatea   1 min
1