Home > Fără categorie > Cele 4 FEMEI cu care s-a iubit MARILYN

Cele 4 FEMEI cu care s-a iubit MARILYN

O nouă carte biografică despre Marilyn Monroe, lansată recent  pe piaţă, scoate la iveală dezvăluiri senzaţionale din viaţa divei. Scriitoarea  Darwin Porter afirmă în volumul intitulat “Marilyn at Rainbow’s End” că frumoasa  blondă s-a iubit cu patru femei celebre, dar dezvăluie şi multe alte secrete ale  acesteia.

Revista National Enquirer a scris că autoarea Darwin Porter afirmă că Marilyn  Monroe se simţea extrem de atrasă şi de femei, fapt pentru care ea s-a iubit cu  patru actriţe celebre: Elizabeth Taylor, Marlene Diectrich, Barbara Stanwyck,  Joan Crawford. Informaţia a fost confirmată şi de ElizabethTaylor. Liz, care s-a  stins din viaţă la 79 de ani, anul trecut, a mărturisit în jurnalul ei că a fost  sedusă de Marilyn Monroe la o petrecere în anii ’60, că atingerea ei era  electrizantă şi că avea sentimente puternice pentru frumoasa blondă. Totodată, potrivit biografiei, cu doar o zi înainte să moară, în august 1962, Marylin l-a  sunat pe fostul preşedinte american J.F. Kennedy şi i-a mărturisit că a fost  însărcinată cu copilul lui şi că a decis să avorteze în Tijuana, Mexico, lucru  care a îndurerat-o cumplit.

Deşi spera să găsească alinare în glasul fostului preşedinte, blonda s-a  lovit doar de răceala acestuia, care i-a răspuns: “Unele lucruri nu sunt menite  să fie”. În ziua următoare, actriţa s-a sinucis, deşi unele surse spun că ar fi  fost asasinată

Mai mult: Marilyn Monroe s-a iubit cu 4 femei celebre – Vedete de la ei | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Cele 4 FEMEI cu care s-a iubit MARILYN

by   1 min
0