Home > Agenda > Cine sunt si cat castiga cele 4 FETE fierbinti din noul sezon “Dansez pentru tine”

Cine sunt si cat castiga cele 4 FETE fierbinti din noul sezon “Dansez pentru tine”

Diana Dumitrescu, Sore, Ruby şi Ilinca Vandici sunt cele patru vedete feminine care vor participa la noul sezon al concursului, scrie www.click.ro.

Diana Dumitrescu va participa din nou la emisiune, după ce a concurat şi în cel de-al nouălea sezon, când a dansat alături de Adrian Stan.

Vedeta revine în postura de dansatoare, pentru a promova astfel telenovela „Îngeri pierduţi”, care va debuta în această toamnă la postul tv ACASĂ.

Diana va mai fi colegă cu Ilinca Vandici, fosta prezentatoare de la „CanCan TV”, dar şi cu Sore (LaLa Band) şi cu Ruby, solista tatuată care cântă „Stinge lumina”, cele două din urmă fiind colege şi în show-ul „Serviţi, vă rog!”, difuzat tot de PRO TV.

Cele patru vedete au început deja antrenamentele, iar pentru fiecare emisiune fiecare va primi între 1.000 şi 1.500 de euro

Dacă între celelalte concurente nu s-au legat cine ştie ce prietenii sau rivalităţi, ei bine, între Sore şi Ruby e mare concurenţă. Ambele soliste sunt colege la HaHaHa Production, firma condusă de Smiley, şi de puţin timp s-au împrietenit. O prietenie de faţadă, însă, pentru că deşi cele două au muncit la mare împreună pentru „Serviţi, vă rog!”, nu se prea înghiţeau.

Ruby declara de fiecare dată când avea ocazia că nu-i place de Sore din LaLa Band, pentru că este o sclifosită şi nu o suportă.

Tot pentru noul sezon de la “Dansez” se vehiculase un alt nume de vedetă, care ar fi putut participa, dar nu ca dansatoare, ci ca prezentatoare. Dacă Iulia Vântur n-ar fi revenit din India, show-ul ar fi putut fi prezentat iarăşi de Olivia Steer, cea care i-a fost colegă lui Ştefan Bănică jr. şi în primul sezon difuzat la PRO TV.

Articole asemanatoare
sore mihalache
Ce schimbări radicale a făcut Sore în viața ei
ilinca -vandici
N-ai să crezi ce colecție impresionantă are Ilinca Vandici
Ruby
Ruby, probleme cu poliția!
iulia vantur sexy
Ce mesaj i-a transmis Iulia Vântur tatălui ei direct din India

Comenteaza acest articol

Cine sunt si cat castiga cele 4 FETE fierbinti din noul sezon “Dansez pentru tine”

by   1 min
0