Home > Lifestyle > Stiri > Aneta Bogdan vorbeste despre rezultatele financiare ale Brandient in 2008

Aneta Bogdan vorbeste despre rezultatele financiare ale Brandient in 2008

Primul milion de euro pentru o agentie de branding romaneasca si cronica unei vanzari amanate. Ambele sub semnatura Brandient. Dupa ce anul trecut a decurs in cea mai mare parte a sa mai mult decat satisfacator pentru Brandient – a reusit sa treaca de pragul de 1 milion de euro, o premiera pentru o companie locala de branding -, criza a lovit afacerea Anetei Bogdan si a celorlalti cinci actionari si sub alt aspect.

Pe de o parte, a dus la suspendarea negocierilor cu WPP, un gigant mondial al serviciilor de comunicare, cu care Brandient negocia de luni bune vanzarea unui pachet semnificativ din companie. Pe de alta, a pus achizitia a doua agentii – una similara ca servicii cu Brandient, o alta specializata in web developement.

Mai mult, in locul internationalizarii afacerii si a unei extinderi agresive, Aneta Bogdan se vede nevoita ca in 2009 sa se adapteze noilor conditii si scoate de la sertar un scenariu de conservare, care presupune in linii mari masuri standard in vreme de criza: atentie la costuri, inghetarea salariilor, noi linii de business, chiar scaderea tarifelor in anumite cazuri. Mai multe detalii cititi in ultimul numar al revistei MONEY EXPRESS . (Mimi Noel)

Articole asemanatoare
Geanta perfecta din piele s-a nascut si o cheama Einer
Cum va reuși Dacia să atingă targetul pe 2010?
Adrian Sârbu se pregătește de încă un an dificil pentru CME
Războiul de cinci stele dintre Radisson și Marriott

Comenteaza acest articol

Aneta Bogdan vorbeste despre rezultatele financiare ale Brandient in 2008

by realitatea   1 min
0