Tabu
FASHION

Trend Alert: Noul nud

Nudul este singurul mod pentru a face un fashion statement, vara asta. Înainte să te dezbraci, ar trebui să știi că ne referim la nuanțele nud.

Catwalk-urile pentru sezonul de vară au fost pline de beige, alb și haine în culori diafane. Ca să se asorteze, designerii au mers pe un make-up minimal și coafuri lejere, nimic extravagant.

Chloe, Blumarine, Louise Goldin și Stella Mccartney, toți au abordat fashion-ul nud pentru colecțiile de vară. Acesta este un semn că acest trend va fi tot mai întâlnit.

Pentru că și celebrități precum Angelina Jolie și Rosario Dawson au adoptat acest trend, e momentul să știm câteva dintre regulile de îmbrăcăminte :

Coral – Da, coral nu este exact nud, dar dacă Chloe a fost de-acord să-l folosească, noi de ce nu ne-am inspira din această nuanță?! Coral este una dintre culorile vedetă ale acestei veri, iar Chloe a folosit atât de bine culoarea piersicii…

Galben pal
– Dacă asortați accesorii în aceași nuanță veți fi avea un mare succes. Cheia este să potoliți o altă culoare din vestimentație, cu galbenul-pal.

Beige – Aceasta este una dintre cele mai greu de purtat culori, pentru că ori poate arăta prea fad și simplu, sau îți poate face tenul să pară și mai pal decât este. Se potrivește și blondelor și brunetelor, dar numai există și puțin bronz.

Alb –Gândește-te la această culoare ca la o pânză pe baza căreia poți construi, fără să uiți că albul este, de obicei, transparent. Tricourile albe vor fi mereu la modă, așa că asotează-te cu unul și cu o fustă coral pentru un look casual-chic.

Auriu
– Auriul se vede superb pe o piele bronzată, și oricum încep să apară tot mai multe coșlecții care includ diferite modele aurii. O vestă aurie, o pereche de shorturi albe, și o pereche de sandale-gladiator pot forma o ținută perfectă de vară.


(clic pe fiecare poza pentru a o vedea in intregime)

ARTICOLE SIMILARE

Ciudățenia săptămânii: pantofii cal

realitatea

Cum să stratifici hainele iarna ca să nu pari fără formă

Andreea Damian

CAPRICE. UN CLUTCH CU O MIE DE FETE

CORINA – ce tinuta provocatoare! Cu sfarcurile la vedere in fata gradinitei! FOTO!

Street fashion: Laura

realitatea

Skinny Bunny la V for Vintage pe 11 aprilie

realitatea

Scrie un comentariu