Tabu
FASHION

5 motive pentru care Blake Lively nu poate fi Carrie Bradshaw

Carrie Bradsahw nu este doar un personaj dintr-un film sau o scriitoare pentru revista Vogue. Ea este un cult.
Sfarsitul anilor 90 si inceputul anilor 2000 au fost marcate de influenta acestei femei, interpretata in ‘Sex and the City’ de Sarah Jessica Parker.

Carrie este genul de femeie care isi cumpara haine in loc de cina. Iubeste cu patima, este uneori egoista, isi recunoastele defectele, face greseli, le repeta over and over again, se bucura de viata, se deprima. Carrie este putin din fiecare femeie.

De ce nu ar putea Blake Lively sa fie credibila jucand-o pe Carrie Bradshaw?
1. Blake pare genul de actrita care vrea sa faca o cariera din asta, sa adune roluri. Nu o poate juca pe Carrie altfel decat ca pe un alt rol, probabil intre doua sedinte foto caci ea poate fi si manechin si TV star, poate chiar si cantareata.

2. Sarah Jessica Parker ne-a facut sa credem ca este tot ceea ce este Carrie: fashion addicted, o buna prietena, o rebela. Blake nu pare genul care sa-si lase amprenta pe un personaj. Si nici nu o vad imbracata ca Madonna.

3. Chiar si cele mai bune filme trebuie sa se termine la un moment dat. Aceasta reinventare la nesfarsit a lui ‘Sex and the City’ ne poate lasa un gust amar. Este ca si cum am privi copia alb-negru la a zecea multiplicare a unei rochii multicolore.

4. Blake este frumoasa urmand un sablon in care femeile de rand nu se pot incadra. Prin urmare nici nu se pot regasi in ceea ce ar putea ea juca.

5. Lumea o iubeste pe Sarah Jessica Parker si o identifica cu Carrie Bradshaw!

ARTICOLE SIMILARE

Trump, bătut și legat de o femeie, într-o reclamă controversată

Andreea Damian

Pitti Immagine – spatiu nou pentru precolectiile verii

realitatea

Street fashion: Ana

realitatea

Trend Alert: Urechiușe

realitatea

O puștoaică de 9 ani recreează look-ul vedetelor cu ce găsește prin casă. Rezultatul te va face să râzi!

Andreea Damian

Top 5 accesorii vestimentare pentru această vară (P)

Andreea Damian

Scrie un comentariu