Tabu
Image default
FASHION

5 motive pentru care Blake Lively nu poate fi Carrie Bradshaw

Carrie Bradsahw nu este doar un personaj dintr-un film sau o scriitoare pentru revista Vogue. Ea este un cult.
Sfarsitul anilor 90 si inceputul anilor 2000 au fost marcate de influenta acestei femei, interpretata in ‘Sex and the City’ de Sarah Jessica Parker.

Carrie este genul de femeie care isi cumpara haine in loc de cina. Iubeste cu patima, este uneori egoista, isi recunoastele defectele, face greseli, le repeta over and over again, se bucura de viata, se deprima. Carrie este putin din fiecare femeie.

De ce nu ar putea Blake Lively sa fie credibila jucand-o pe Carrie Bradshaw?
1. Blake pare genul de actrita care vrea sa faca o cariera din asta, sa adune roluri. Nu o poate juca pe Carrie altfel decat ca pe un alt rol, probabil intre doua sedinte foto caci ea poate fi si manechin si TV star, poate chiar si cantareata.

2. Sarah Jessica Parker ne-a facut sa credem ca este tot ceea ce este Carrie: fashion addicted, o buna prietena, o rebela. Blake nu pare genul care sa-si lase amprenta pe un personaj. Si nici nu o vad imbracata ca Madonna.

3. Chiar si cele mai bune filme trebuie sa se termine la un moment dat. Aceasta reinventare la nesfarsit a lui ‘Sex and the City’ ne poate lasa un gust amar. Este ca si cum am privi copia alb-negru la a zecea multiplicare a unei rochii multicolore.

4. Blake este frumoasa urmand un sablon in care femeile de rand nu se pot incadra. Prin urmare nici nu se pot regasi in ceea ce ar putea ea juca.

5. Lumea o iubeste pe Sarah Jessica Parker si o identifica cu Carrie Bradshaw!

ARTICOLE SIMILARE

Gisele, suplă în Vogue India

realitatea

Fashion trends Spring/Summer 2015 – Alberta Ferretti

realitatea

Scarlett Johansson în Harper-™s Bazaar UK de ianuarie

realitatea

Bijuterii extravagante pentru bărbaţi

Iarna aceasta, fă-ți un cadou-¦ iubitului tău

realitatea

Top 10 cele mai mari invenții din fashion

realitatea

Scrie un comentariu