Tabu
Image default
BEAUTY Slider

5 trucuri să-ţi prelungeşti bronzul

Ne place strălucirea sănătoasă a bronzului căpătat în vacanţă, dar culoarea începe să pălească după ce ne întoarcem acasă. Ce-i de făcut?

Hidratează-te și îngrijește-ți

Pentru a pregăti pielea pentru agresiuni externe, folosește tratamente hidratante și hrănitoare. În duș, începe cu un gel de duș hidratant. Poți folosi chiar și uleiuri de duș. Pe lângă hrănirea pielii, acestea sunt eficiente în captarea filtrelor solare. Apoi, înainte de a ieși la soare, folosește protecție solară. Acest tratament îți va proteja pielea de razele UVA și UVB. Pentru protecție maximă, aplică protecția la fiecare 2 ore.

Repară pielea după expunerea la soare

Pentru a îndepărta protecția solară, laptele de curățare nu este potrivit. Optează în schimb pentru un ulei. Acest tratament este ideal pentru îndepărtarea reziduurilor de cremă fără frecare. În plus, un ulei este eficient în repararea filmului hidrolipidic.

În timpul concediilor la mare, ia în considerare înlocuirea cremei de noapte cu un produs post-expunere la soare. Într-adevăr, acest tratament este eficient în combaterea îmbătrânirii pielii și în protejarea celulelor pielii de radicalii liberi.

Hidratare activă

În timpul șederii la soare, obișnuiai să-ți hidratezi pielea în mod regulat? Nu renunța la această bună practică când ajungi acasă. Într-adevăr, chiar dacă nu mai este expusă la căldură puternică, pielea a fost uscată de nisip, vânt și apă sărată. Astfel, necesită o bună hidratare pentru a-și recâștiga flexibilitatea. Prin urmare, înlocuiește produsele soalare cu cele hidratante. Dimineața, aplică crema de zi pe față și hidratantul pe corp. Înainte de culcare, nu uita de îngrijirea de noapte.

Îndepărtează pielea moartă cu scrub

Contrar credinței populare, exfoliantul nu elimină bronzul. Este adevărat că în timpul expunerii la soare, pentru a se proteja, pielea se îngroașă. Prin urmare, exfolierea nu este recomandată. Pe de altă parte, la întoarcerea din vacanță, exfolierea devine necesară. Cu soarele, nisipul, sarea și clorul, pielea a fost pusă la grele încercări toată vara. Pentru a promova regenerarea celulelor, îndepărtează regulat celulele moarte. Acest lucru este recomandat la fiecare trei zile.

Aplică tratamente bronzante

Multe mărci oferă tratamente de bronzare prelungite. Acestea conțin ingrediente active care stimulează melanocitele. Acestea pot înlocui hidratantul obișnuit. Chiar și după concediu, te poți bucura în continuare de beneficiile lor. Aplică dimineața, apoi expune-te la soare aproximativ 20 de minute. Deci, vei păstra bronzul până la șase săptămâni.

ARTICOLE SIMILARE

Mircea Badea și Carmen Brumă, imaginea care a aprins internetul. Cum s-au pozat la piscină

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 11 iulie!

realitatea

Poluarea aerului din oraşe, la fel de periculoasă ca fumatul unui pachet de ţigări pe zi

Andreea Damian

Fii Mos Craciun pentru copiii defavorizati!

realitatea

Ora de catifea

realitatea

Tête-à-Tête | Expoziția caritabilă la ARCUB

Andreea Damian

Scrie un comentariu