Tabu
LIFESTYLE

Elixirul sanatatii: drojdia de bere

Ce este drojdia de bere?

Este o aglomerare de ciuperci inferioare (Saccharomyces cerevisiae), de dimensiuni microscopice dar care se comporta ca niste adevarate uzine de medicamente. Sute de studii facute in ultimele decenii arata faptul ca substantele secretate de drojdia de bere joaca un rol esential in intretinerea sanatatii si in vindecarea unor boli, de la cele mai usoare la cele mai grave.

Ce contine drojdia de bere?

Drojdia de bere contine proteine, toate vitaminele din complexul B, vitaminele D, H, E, enzime, saruri minerale cu continut ridicat de potasiu, fier, calciu, magneziu si fosfor, lipide, glucide si oligoelemente ( seleniu, crom).

Ce efecte are asupra organismului?

Efecte adjuvante: antianemic, vitaminizant, antitoxic, remineralizant, protector al sistemului nervos, anticolesterolemiant, stimulator al glandelor endocrine. Deasemenea se poate folosi pentru intarirea sistemului imunitar, ca adjuvant in combaterea tulburarilor digestive si pentru mentinerea sanatoasa a parului si a unghiilor.

Cum se administreaza?

Sub forma de tablete care se gasesc in farmacii sau magazine naturiste. O cura cu drojdie dureaza minimum 10 zile si maximum 30 de zile (pentru a nu afecta flora intestinala), urmate de o saptamana de pauza, dupa care tratamentul se poate relua.

ARTICOLE SIMILARE

Oamenii de știință uimiți că permafrostul canadian se dezgheață cu 70 de ani mai devreme

realitatea

iNES GROUP lansează iNES Live, noua platformă de televiziune prin aplicație

Tabu Tabu

5 motive pentru a folosi telefonul ca aparat foto de vacanta

realitatea

Marius Moga a despartit-o pe Iulia Vantur de Salman Khan!

INCEST: Fratii din Iasi au facut al doilea copil!

7 gadgeturi pe care să le iei cu tine în orice vacanță

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu