Home > Lifestyle > Marius Moga a despartit-o pe Iulia Vantur de Salman Khan!

Marius Moga a despartit-o pe Iulia Vantur de Salman Khan!

Venirea inopinanta in tara a Iuliei Vantur, exact cand toata lumea se astepta sa devina doamna Salman Khan, nu a fost trecuta cu vederea de jurnalistii indieni. Acestia sustin ca intre cei doi ar fi avut loc un schimb dur de replici inainte ca romanca sa-si faca bagajele si sa se intoarca in Romania.

Iulia Vantur si-a petrecut mai bine de doua luni in India, timp in care presa locala a relatat pe larg despre relatia pe care romanca ar fi avut-o cu super-starul bollywoodian, Salman Khan. Au existat zvonuri conform carora cei doi ar urma sa se casatoreasca in aceasta vara in Dubai. Culmea este ca tocmai cand aceste zvonuri erau in toi, Iulia Vantur s-a intors in Romania, sustinand ca Salman este doar un bun prieten, nimic mai mult.

Jurnalistii de la India Today au insa o alta varianta. Conform unor apropiati ai „leului” Salman, actorul nu a putut sa treaca peste speculatiile presei indiene, ca Iulia ar fi casatorita cu romanul Marius Moga. „Se pare ca Iulia este maritata cu muzicianul nominalizat la Grammy, Marius Moga. Atunci cand a fost intrebata de acest lucru, Iulia a refuzat sa recunoasca acuzatiile. In acel moment, familia lui Salman a decis sa puna piciorul in prag si sa rezolve aceasta situatie”, a declarat o sursa din apropierea lui Salman Khan pentru India Today.

Aceeasi publicatie mai sustine ca la cateva zile dupa ce a fost parasita, Iulia si-a facut bagajele si s-a intors in Romania, in timp ce actorul a plecat in vacanta cu unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Baba Siddiqui.

Articole asemanatoare
Iulia Vântur
Iulia Vântur și Salman Khan, dați de gol cu o fotografie. Cum au fost surprinși
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor
IULIA VANTUR in stare de soc! Ce a patit in India!
Adio, IULIA VANTUR! Ce spune Marius Moga despre iubita sa

Loading...

Comenteaza acest articol

Marius Moga a despartit-o pe Iulia Vantur de Salman Khan!

by   1 min
0