Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

O vedeta TV din Romania a nascut in secret! Este una dintre cele mai frumoase blonde de la noi!

A fost dansatoare in trupa Andreei Banica, insa pictorialul realizat cu Dan-Silviu Boerescu in Playboy (in 2006) a propulsat-o in televiziune. Intre timp, si-a pierdut contractul de la Stiri, insa este foarte fericita!

Prezentatoarea TV Cristina Dochianu a nascut in mare secret in urma cu ceva timp. Chiar daca e somera, frumoasa blonda este mai fericita ca oricand de familia ei.

http://bucatarici.ro/reteta-haioasa-biscuiti-copilasi/

Vedeta a facut totul public pe contul de socializare, dupa ce a postat o imagine in care apare alaturi de bebelusul ei. Fosta  prezentatoare tv a postat pe rețelele de socializare prima imagine de când este mămică, în acest weekend. “Mami s-a imbracat si s-a aranjat pe fuga, dar a iesit cat de cat bine in poza asta”, a scris frumoasa mămică pe Facebook.

Cristina a iesit la plimbare și s-au bucurat împreună de vremea frumoasă. Asa cum era de asteptat, fanii au fost luati prin surprindere si au felicitat-o pe vedeta.Cristina Dochianu a tinut secreta relatia cu Cristian Fogarassy, barbatul care i-a devenit sot.

http://bucatarici.ro/9-torturi-de-nunta-inspirate-de-seriale-tv/

Afaceristul a mai fost insurat si are un copil. www.Cancan.ro a aflat cine e femeia pe care Cristian Fogarassy a inlocuit-o cu vedeta Antenei 1. Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, a devenit doamna Fogarassy. Blonda a facut cununia civila pe ascuns. Pana si mama sa a aflat vestea ca fiica ei se marita de-abia cu cateva ore inaintea marelui eveniment.

ARTICOLE SIMILARE

Si-a facut Alexandra Stan operatie de marire a sanilor?

Cele cinci secrete ale fericirii, dezvăluite de Inteligența Artificială

Andreea Damian

Persoanele cu dizabilitati si posibilitatea unor sanse egale in societate

realitatea

TRAGEDIE! Cum a murit copilotul elicopterului SMURD cazut in lacul Siutghiol

3 retete de briose pentru un sfarsit de iarna gustos

realitatea

De ce este singura Tania Budi la 46 de ani!

1 comentariu

Scrie un comentariu