Tabu
Image default
CULTURE What's hot

TRAGEDIE! Cum a murit copilotul elicopterului SMURD cazut in lacul Siutghiol

Incredibil! Moartea i-a fost adusa tocmai de catre dispozitivul care trebuia sa-l salveze! Copilotul elicopterului prăbușit în lacul Siutghiol a fost găsit legat de scaun cu centura de siguranță, la o adâncime de șase metri, a spus un scanfandru de la ISU Dobrogea care a participat la căutări.

Scafandrul Marian Ciulei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Dobrogea” a spus, după recuperarea copilotului, că temperatura apei este de două grade Celsius, iar pe fundul lacului este foarte mult mâl, lucru care îngreunează intervenția scanfandrilor, informeaza Mediafax.

”Am găsit cea de-a doua victimă legată de scaun cu centura de siguranță, la o adâncime de șase metri, vizibilitatea foarte scăzută, temperatura apei de două grade Celsius, foarte mult mâl, depășește jumătate de metru. Temperatura rece face ca intervenția să fie foarte dificilă. Noi, găsind a doua victimă, am balizat zona, iar alături de Poliția de Frontieră, cu un somar, am încercat să găsim epava. Am găsit pe fundul lacului bucăți din elicopter, iar într-un final am reușit să găsim și cea de-a doua victimă”, a afirmat scafandrul.

El a precizat că nu a fost găsită carlinga elicopterului, ci doar scaunul în care se afla copilotul, ceea ce confirma ipoteza unei explozii violente care ar fi provocat accidental.

 Copilotul elicopterului prăbuşit a fost adus cu şalupa la mal, luni seară, în jurul orei 21.25, de către echipele de intervenție, medicii aflați la faţa locului începând imediat masajul cardiac. Acesta a fost apoi transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța

ARTICOLE SIMILARE

GABI CRISTEA schimbata cu aceasta frumusete! Galerie FOTO

Sărbătoritul zilei

realitatea

Aliatul parintilor in acest Craciun: catalogul cu oferte Noriel

Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Jean Paul Gaultier

realitatea

Studiu: Ne vedem mai frumoase decât suntem de fapt

Amănunte despre viaţa lui Tom Cruise

Scrie un comentariu