Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Te face sa plangi: mesajul emotionant al unei fete pentru tatal ei!

Cata tristete! Cata durere! O tanara din Oradea si-a surprins toti prietenii cu un mesaj original, inainte de Craciun. Fata a realizat un video care a devenit viral in doar cateva minute.

Fata si-a impresionat prietenii de pe Facebook cu un video in care ii ureaza tatalui ei “Craciun fericit in ceruri”. Parintele tinerei a plecat dintre noi in urma cu 8 ani, insa ea isi aminteste mereu de el cu fiecare ocazie speciala din viata ei.

“Hei! Azi este 14 decembrie! Dar sa nu crezi ca am uitat ce semnifica 15 august!”, isi incepe adolescenta mesajul. Fata ii transmite intr-un mod original parintelui sau ca nici ea, nici sora si nici mama ei nu il vor uita vreodata. “Din nou e Craciun, iar tu nu esti! Craciunul nu e complet fara tine! Cu acest video scurt as vrea sa iti spun ca imi e dor de tine si sa iti urez Craciun fericit acolo sus in cer, la Doamne Doamne!”, au fost randurile care i-au facut pe toti cei care au vizionat filmuletul sa lacrimeze.

 Tanara, pe numele ei Geanina, a primit foarte multe comentarii de la cei care au vizionat mesajul ei si care au tinut sa o incurajeze si sa o felicite pentru gestul ei frumos. “Singurul cadoul pe care ti-l pot da, tata!”, a mai scris fata la sectiunea de comentarii.
viral 2

ARTICOLE SIMILARE

Copii la indigo sau simple coincidente?

realitatea

Sfintii Mihail si Gavril / Traditii si obiceiuri

ANDREEA MARIN – insarcinata la 40 ani! Declaratia Zanei!

realitatea

ANTONIA si ALEX VELEA cauta nasi! Iata lista scurta de cupluri

realitatea

La Dolce Vita: Adio, Anita Eckberg! / Galerie FOTO

realitatea

DORIAN POPA socat: uite ce i s-a intamplat! 100.000!

1 comentariu

Scrie un comentariu