Tabu
LIFESTYLE

Reteta dietetica – dovleac copt cu sos de nuci

Ingrediente:

  • 4 felii mai mari de dovleac
  • 200g nuci macinate
  • 2 linguri zahar sau miere
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • sare, piper, nucsoara

Taiati dovleacul in rondele cu grosimea de 8 – 10cm, apoi pe acestea jumatati, pentru a obtine doua arcuri mari de cerc, ca doua „barcute”. Curatati semintele si miezul moale care le tine. Ungeti cu ulei dovleacul si puneti-I la copt, la cuptor, la foc potrivit. Pentru sos, amestecati nucile cu zaharul sau mierea si cu laptele caldut, pana cand amestecul devine omogen si spumos. Puneti untul topit si continuati amestecarea 3 minute, apoi tur­nati sosul peste dovleacul fierbinte scos din cuptor. Condimentati, dupa plac, cu sare, piper, nucsoara

ARTICOLE SIMILARE

Simona Gherghe, in prag de nunta!

CUM a ajuns o tanara frantuzoaica om al strazii in Romania

Adio, IULIA VANTUR! Ce spune Marius Moga despre iubita sa

Salatele Eisberg, mereu proaspete

realitatea

Cum stii daca esti un VAMPIR ENERGETIC

Povestea romancei care a ajuns din Playboy in paturile milionarilor lumii

realitatea

Scrie un comentariu