Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum stii daca esti un VAMPIR ENERGETIC

Vampirii energetici sunt persoane care ataca vibratiile celor din jur, acei oameni-lipitori negativi care iti sug forta vitala si te epuizeaza. Cu alte cuvinte, aceastia absorb energia pozitiva a celor cu care interactioneaza si, de aceea, sunt de evitat pe cat posibil.

Dar cum recunosti un vampir energetic? Iata cateva indicii…

Opinia lui este intotdeauna ferma
Un vampir energetic are intotdeauna opinii ferme, de care sunt foarte mandri si incearca sa si le impuna ca pe adevaruri absolute. Ai auzit vreodata pe cineva spunand ceva de genul asta: “Pantofii asta sunt urati. Nu pot sa cred ca vrei sa te incalti cu ei. Eu nu as purta asa ceva. Treaba ta, eu incerc sa te impiedic sa te faci de ras in public!”.

Se plange la nesfarsit de probleme
Cand vorbeste cu cineva la telefon, ori este invitat la cina, vampirul vorbeste nu despre lucrurile pozitive din viata lui, ci incepe sa se planga de toate nenorocirile din lume, deprimandu-i pe cei din jur: “Seful meu un tampit, am probleme cu spatele, analizele nu mi-au iesit bine, iar s-a scumpit benzina, copiii ma supara etc.”

Isi plange de mila in fiecare zi
Persoana face pe victima, cerand mila celor din jur si obligand astfel interlocutorii sa-si foloseasca energia pozitiva pentru a-i imbunatati starea de spirit.

Foloseste vina ca pe o arma de distrugere in masa
Iata un dialog graitor din acest punct de vedere. Un tanar isi suna mama: “Buna, mama, ce mai faci?”. “Nu asa de bine”, spune mama. “Sunt foarte slabita”. Fiul intreaba: “De ce?”. “Pentru ca nu am mai mancat de 38 de zile”. “Mama, asta-i ingrozitor. De ce nu ai mai mancat de 38 de zile?”. Mama raspunde: “Pentru ca nu am vrut sa am gura plina cu mancare in cazul in care ma sunai tu”.

Raspandeste teama in jur
Vampirii energetici sunt primii care cred in teoria conspiratiei si sunt dispusi sa ii informeze si pe cei din jur despre catastrofele carfe ii asteapta sau li se intampla chiar in acest moment.

E ridicol de incapatanat
Vampirii energetici sunt in stare sa se contrazica cu oricine, pe orice subiect, mergand pana in panzele albe pentru a demonstra ca doar ei au dreptate.

Nu este niciodata invitat la petreceri sau la alte evenimente mondene
Daca oamenii nu te vor in preajma lor, poate ca exista un motiv intemeiat. De exemplu, ai putea fi un vampir energetic!

ARTICOLE SIMILARE

Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio

Andreea Damian

Stela Popescu a împlinit 78 de ani sâmbătă! Cât de frumoasă era în tinereţe

Experiment: o femeie a facut sex zi de zi timp de un an! Rezultatul este uimitor

Smiley, incasari uriase in 2013! Iata ce avere impresionanta a strans artistul!

Tobias Rehberger isi pune amprenta pe cestile de colectie illy

realitatea

Unsprezece momente de neuitat de la nunta regală

Andreea Damian

3 comentarii

biaca 19 December 2012 at 9:30

buna frumos articol d nu toti vampiri sunt asa nu dar tu acolo ai cam descriso pe matusimea in ferfectie dear nu pea cred ca e un vampir energetic

Răspunde
Hain 25 April 2014 at 21:56

Eu sunt EXACT cum scrie acolo 😀

Răspunde
dididita 13 June 2014 at 19:39

este super chiar sunt

Răspunde

Scrie un comentariu