Tabu
lifestyle

Exclusiv Tabu.ro, Maria Dinulescu despre videoclipul Depeche Mode

1.Cum ai ajuns să colaborezi cu Depeche Mode ?

Am fost inviatată la castingul pentru cel mai nou video clip Depeche Mode. Am înțeles că este vorba despre un personaj îmbrăcat în uniformă de soldat. Așa că am dat câteva telefoane și cu ajutorul unor prieteni am îmbrăcat un costum de camuflaj, am fumat niște țigări foarte proaste ca să îmi miroasă mâinile așa cum urăsc mai tare, am băut o bere cu niște paznici care jucau table și 45′ am mers pe jos spre casa de casting căutându-mi personajul. Când am ajuns în fașa ușii mi-am mai dat încă o dată cu mâna urât mirositoare pe la nas ca să îmi provoc și mai multă greață și am intrat în probă cu toata oboseala, amărăciunea și stomacul întors pe dos al personajului meu. Desigur că într-unul dintre buzunare se afla și o bucățică de vată cu care mi-am șters pe stradă ungiile roșii așa că am putut să ma atașez foarte bine de gândul că ultima persoana care "mi-a murit" în brațe a fost singura pe care am încercat să o salvez. Cu toate aceste gânduri și dorința extremă de a fi cea aleasă am reușit să conving regizorii și formația că sunt pe departe alegerea lor cea mai bună.

2. Ai jucat rolul unui barbat in videoclip. Cum ai reușit să intri în pielea personajului?

Am jucat rolul unei femei masculine. Până una alta se vede și în clip că personajul are sâni 🙂 Că 30 de secunde din clip s-a încercat nedeterminarea clară a sexului personajului este foarte adevărat. Trăim într-o lume în care nu mai contează persoana ci doar rezultatul acțiunii. În clip se vorbește și despre sufletul care indiferent de orice situație rămăne în noi. Am privit acest lucru prin prisma nuanțelor pe care eram invitată să le creez. Era un gen de personaj total nou pentru mine și am hotărât că am resurse suficiente cât să îl relizez foarte bine. A fost prima experiență masculină, dar pot să spun că băieții de la tehnică au fost inspirația mea. I-am rugat pe parcursul filmărilor să facă mișcările pe care trebuia să le aibă fata soldat și astfel am reușit tehnic să realizez un plus de "bărbăție".

3. Ai avut ocazia să-i cunoști sau sa să vorbești cu membrii Depeche Mode?

Încă nu, dar în toamnă ne vedem la o cafea 🙂 .. Sună ca o glumă, dar e pe bune.

4. Care a fost cea mai interesantă experiență de la filmări ?

A fost o secvență de final foarte grea care în clip este împărțită în mai multe momente cu personajul meu la prim-plan. Trebuia să mă uit direct în cameră după ce mergeam cam 20 de m în direcția ei. M-am gândit că până în fața camerei se aflau în jur oamenii pe care îi omorâse personajul meu în razboi iar în spatele acesteia se afla lumea de dincolo în care mă așteaptau unii dintre oamenii pe care îi iubesc cel mai mult. Decizia regizorului era să rămân în acestă lume și să înfrunt realitatea. Nu sunt ușor de trăit asemenea imagini, sentimente, non realități. La un moment dat am simțit că devin mai înaltă și aproape că pluteam atunci când mă gândeam că am să merg în lumea de dincolo. M-am speriat puțin, dar mi-am dorit să iasă foarte bine clipul și am mers mai departe cu imaginația.

5. Ce impact crezi că va avea videoclipul asupra carierei tale?

În mod sigur o să îmi ofere și mai multă notorietate, mulți fani Depeche or să vadă "Pescuit Sportiv" și "California Dreamin’" Plus că sper să inspire și alți producători și regizori.

VEZI VIDEOCLIP

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 cele mai scumpe tratamente cosmetice din lume

realitatea

Top 5 motive pentru care merită să vizitezi Monte Carlo

Andreea Damian

Cinci artiști români în competiția pentru premiul Henkel pentru Artă

realitatea

Iata cum va arata Marriott-ul lui GICA POPESCU din centrul Bucurestiului!

Hamish Dodds, executivul și președintele Hard Rock Cafe, dă undă verde unui nou business

realitatea

Bucataria asiatica la tine acasa cu Shan’shi

Scrie un comentariu