Home > Lifestyle > Travel > Top 5 motive pentru care merită să vizitezi Monte Carlo

Top 5 motive pentru care merită să vizitezi Monte Carlo

Monte Carlo
Monte Carlo este o destinație luxoasă, construită parcă doar pentru cei bogați și celebri.

Dacă îți dorești o vacanță în Monte Carlo, optează pentru lunile aprilie-mai, septembrie-octombrie, când nu este foarte aglomerat. Asta dacă preferi liniștea și confortul la cote maxime! Dacă îți plac agitația și temperaturile ridicate, mergi în perioada iunie-august.

Iubitorii de Formula 1 ar trebui să facă rezervare pentru luna ianuarie, pentru că atunci se desfășoară Raliul Monte Carlo sau pentur luna mai, pentru pasionații Grand Prix. Februarie este indicată dacă vreți să urmăriți International Grand Challenge. Iubitorii de muzică pot rezerva un bilet la Opera din Monte Carlo, o emblem culturală a orașului. Luna ianuarie este destinată spectacolului de circ.

Iată 5 motive pentru care merită să-ți rezervi hotelul în Monte Carlo pentru următoarea ta vacanță!
1. Atracțiile turistice

Unul dintre principalale motive pentru care merită să vizitezi Monte Carlo îl reprezintă atracțiile turistice. Opera din Monte Carlo, renovată în 2004, rămâne un obiectiv turistic pentru majoritatea persoanelor care își doresc să descopere istoria statului Monaco. Muzeul Oceanografic și Acvariul reprezintă alte locuri pe care trebuie să le vizitezi dacă ajungi în Monaco.

Citește continuarea pe tabuhighlife.ro


Comenteaza acest articol

Top 5 motive pentru care merită să vizitezi Monte Carlo

by Andreea Damian   1 min
0