Tabu
lifestyle

Mama copiilor lui Michael Jackson nu vrea să audă de ei

Acum că Michael Jackson a murit, asistenta și mama copiilor vedetei, Debbie Rowe, poate vorbi liberă și se pare că are multe de spus.

Debbie a declarat că cel puțin doi dintre copii nu sunt biologici ai lui Michael,  că ea și regele muzicii pop s-au căsătorit doar de imagine, că nu au făcut niciodată sex și că, din momentul în care ea nu a mai putut face copii, Jackson s-a debarasat de ea.

"Vroia să pretindem că suntem o familie. Dar noi nu am trăit niciodată ca un cuplu. N-a vrut să locuiască niciodată cu mine, de-aia mi-a și cumpărat o casă", a explicat Rowe. Dar "mă simțeam confortabil cu el. Mi-am oferit uterul, am fost doar un vas. Iar sperma nu era a lui Michael. După cea de-a doua naștere care a fost problematică, el și-a dat seama că nu voi mai putea face copii și nu a mai vurt să aibă de-a face cu mine".

Întrebată dacă își dorește copiii sau nu, Debbie a răspuns: "Nu am fost niciodată o mamă bună. Nu m-am simțit niciodată atașată de ei. A fost mult mai bine că i-am dat lui copiii, decât să-i păstrez eu. Åžtiu că nu îi voi mai vedea niciodată, n-am fost oricum construită pentru a fi mamă. Nu-i vreau pe acești copii în viața mea. Animalele mele sunt copiii mei".

Asistenta a mai declarat că motivul despărțirii lui Jackson de Lisa-Marie Presley a fost faptul că fiica lui Elvis nu-și dorea copii.

ARTICOLE SIMILARE

Razvan Dinca premiat de ambasadorul Füzes Oszkár

Din ce bani traieste BASESCU in timpul suspendarii? FOTO

Alexa de la Amazon râde din senin şi îi sperie pe utilizatori

Dora Constantinovici

Jennifer Lopez este cea mai frumoasă persoană din lume

realitatea

Cărturești, proiecții de scurt metraje pe terasă

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu