Home > Agenda > stiri > Mama copiilor lui Michael Jackson nu vrea să audă de ei

Mama copiilor lui Michael Jackson nu vrea să audă de ei

Acum că Michael Jackson a murit, asistenta și mama copiilor vedetei, Debbie Rowe, poate vorbi liberă și se pare că are multe de spus.

Debbie a declarat că cel puțin doi dintre copii nu sunt biologici ai lui Michael,  că ea și regele muzicii pop s-au căsătorit doar de imagine, că nu au făcut niciodată sex și că, din momentul în care ea nu a mai putut face copii, Jackson s-a debarasat de ea.

"Vroia să pretindem că suntem o familie. Dar noi nu am trăit niciodată ca un cuplu. N-a vrut să locuiască niciodată cu mine, de-aia mi-a și cumpărat o casă", a explicat Rowe. Dar "mă simțeam confortabil cu el. Mi-am oferit uterul, am fost doar un vas. Iar sperma nu era a lui Michael. După cea de-a doua naștere care a fost problematică, el și-a dat seama că nu voi mai putea face copii și nu a mai vurt să aibă de-a face cu mine".

Întrebată dacă își dorește copiii sau nu, Debbie a răspuns: "Nu am fost niciodată o mamă bună. Nu m-am simțit niciodată atașată de ei. A fost mult mai bine că i-am dat lui copiii, decât să-i păstrez eu. Åžtiu că nu îi voi mai vedea niciodată, n-am fost oricum construită pentru a fi mamă. Nu-i vreau pe acești copii în viața mea. Animalele mele sunt copiii mei".

Asistenta a mai declarat că motivul despărțirii lui Jackson de Lisa-Marie Presley a fost faptul că fiica lui Elvis nu-și dorea copii.

Articole asemanatoare
Michael Jackson, amprentat pentru eternitate
Janet Jackson: Munca și violența m-au ajutat să trec peste moartea lui Michael
Conrad Murray era beat când i-a administrat lui Michael ultimele calmante
O serie de înregistrări audio arată că M. Jackson avea grave probleme psihice

Comenteaza acest articol

Mama copiilor lui Michael Jackson nu vrea să audă de ei

by realitatea   1 min
0