Home > Agenda > Alexa de la Amazon râde din senin şi îi sperie pe utilizatori

Alexa de la Amazon râde din senin şi îi sperie pe utilizatori

Mai mulţi utilizatori ai programului Echo Amazon au reclamat că asistentul vocal care interacţionează cu ei prin boxa inteligentă a izbucnit în râs din senin şi i-a speriat destul de rău.

Se pare că o eroare ciudată determină programul de asistenţă vocală Alexa să izbucnească în râs, în mod absolut haotic, fără să fie programat vocal, manual şi fără ca dispozitivul să interacţioneze cu elemente din  exterior. Mai multe comentarii ale utilizatorilor, postate pe Twitter sau Reddit povestesc despre ocazii în care mai multe dispozitive pe care sunt instalate programele Amazon emit râsete din senin. Chiar dacă, spre exemplu, programul Alexa are o opţiune prin care, la alegere, poate fi programat să râdă, râsetele care se aud întâmplător şi fără ca cineva să le programeze anterior sunt complet diferite sunt mai degrabă nişte hohote ciudate şi care îţi dau fiori.

Pentru unii dintre utilizatorii care s-au plans, experienţele nu au fost foarte plăcute, ei reclamând faptul că s-au simţit ca într-un film de groază. Amazon a explicat pentru publicaţiile de profil că ştie de problemele tehnice reclamate de clienţi şi că se lucrează pentru ca ele să fie reparate.

Până acum se pare că problemele au apărut doar în cazul Amazon Echo şi Echo Dot. Alexa de la Amazon şi-a făcut debutul în noiembrie 2014 pe boxa Echo. Boxa este un dispozitiv cu care poţi vorbi pentru a-i da diverse comenzi legate de aparatele din casă.

Articole asemanatoare
Amazon
Amazon, criticat pentru ornamentele de Crăciun cu imagini din fostul lagăr de concentrare Auschwitz
Protest de Black Friday: activiștii francezi au blocat depozitul Amazon
amazon
Amazon construiește cel mai mare adăpost pentru oamenii străzii din Seattle
samuel l jackson
Samuel L Jackson va fi vocea Alexei, asistentul virtual al Amazon

Comenteaza acest articol

Alexa de la Amazon râde din senin şi îi sperie pe utilizatori

by Dora Constantinovici   1 min
0