Tabu
BEAUTYSlider

Self workshop make-up cu Alina Brailescu

Pentru noi nu mai este un secret ca ne place sa lucram cu oameni frumosi si ca iubim femeile pasionate de machiaj. De aceea, de fiecare data cand ne gandim sa organizam un workshop, ne gandim la oamenii care vor alege sa participe la evenimentele ABA MAKEUP ACADEMY.

Am ajuns intr-un punct in care totul e in viteza si nu toate femeile au timp sa mearga des la un makeup artist sau la un salon de infrumusetare. Noi va intelegem perfect, de aceea, Alina Brailescu, a creat special workshop-ul de Self Makeup, in care poti invata atat tehnici de machiaj, cat si sfaturi de ingrijire a tenului, din experienta trainerilor nostri. Dincolo de executia machiajului, iti vei descoperi trasaturile fetei si vei experimenta diverse tehnici si artificii, care te vor ajuta sa iti scoti calitatile in evidenta.

Acesta este momentul in care iti vei rezerva un weekend doar pentru tine, in care iti vei descoperi frumusetea si in care vei invata sa creezi diverse stiluri de machiaj, care sa te reprezinte. Noi te invitam sa ai curaj sa experimentezi ceva nou. Aici este vorba doar de tine si despre faptul ca vei invata sa te simti frumoasa in fiecare zi.

Impreuna cu Alina Brailescu si alaturi de alte doamne si domnisoare pasionate de machiaj, te invitam sa faci parte din familia noastra, pentru ca te vei simti ca acasa. Devotamentul si pasiunea Alinei iti vor da increderea de care ai nevoie fie sa iti dezvolti aptitudinile pentru machiaj, fie, de ce nu, sa incepi un frumos parcurs ca makeup artist in aceasta industrie.

Te asteptam la BEAUTY MAKEUP WORKSHOP intre 12 si 14 mai, la sediul nostru din str. General Nicolae Dona, 22-24, sector 1, Bucuresti. Evenimentul marca ABA MAKEUP ACADEMY se va desfasura timp de 6 ore in fiecare zi. Programa cursului include machiaj de zi, bronze make-up, pin-up make-up, smoky eyes, cut crease. Pe langa estetica machiajului vei invata si cum sa realizezi corectia fetei si a ochilor in functie de forma lor, cum sa trasezi linii de eyeliner, cum sa realizezi tehnica blending.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru produse cosmetice, pensule, produse de ingrijire a fetei sau modele pentru ca toate sunt asigurate de noi, pentru ca da, workshop-ul de machiaj este atat teoretic, demonstrativ, cat si practic.

ABA MAKEUP ACADEMY, este un furnizor de cursuri de formare profesionala pentru adulti ce ofera cursuri de machiaj atat pentru amatori cat si pentru profesionisti. De-a lungul timpului a lansat pe piata din Romania peste 800 de makeup artisti ce si-au construit o cariera in machiaj de beauty, fashion si film.

Inscrierile se fac telefonic la 0726 969 172, pe mail [email protected] sau pe pagina noastra de facebook ABAcademy Makeup. Sofia Matache, reprezentantul ABA Makeup Academy te va ajuta cu toate detaliile.

ARTICOLE SIMILARE

Cum afectează coronavirusul corpul uman și care sunt categoriile de risc

Andreea Damian

Galeria Uffizi din Italia solicită restituirea unei picturi furată de trupele naziste în 1943

realitatea

Primul reality show bisericesc își caută concurenții

Andreea Damian

Johnson&Johnson ştia de ani de zile că pudra sa ne „îmbolnăvește” dar insistă că nu e periculoasă

Andreea Damian

Mega Mall București ⎪ Expoziția „Povești de iubire”

Ciocîrlan

DJ Wanda: „Las femeile frumoase barbatilor fara imaginatie”

Scrie un comentariu