Tabu
lifestyle

Warm Up Madonna la Elements Herăstrău

Dacă vrei să fii în formă la concertul Madonnei din 26 august, în acest weekend ai în Clubul ELEMENTS HERASTRĂU două show-uri susținute de Melissa Totten, Tribute-ul nr.1 al Madonnei.

Vineri, 21 și sâmbătă, 22 august, Melissa Totten va interpreta hit-urile care au propulsat-o pe Madonna în cele mai înalte poziții din topul Billboard. Seara de vineri, începând cu ora 23:00, este dedicată debutului artistei, Melissa interpretând cele mai cunoscute piese din perioada anilor ‘80-‘90: ,,Like a Virgin”, ,,Material Girl”, ,,Express Yourself”, ,,Like a Prayer” sau ,,Papa don’t preach”.

Timp de 50 de minute clubul va deveni gazda unui adevărat show în care Melissa va schimba două costume de scenă. ,,Get Together”, ,,Beautiful Stranger” sau ,,Vogue” sunt doar câteva din melodiile care vor putea fi auzite sâmbătă, 22 august, ele continuând evenimentul ,,Waiting for the QUEEN”. Melissa va interpreta și hiturile de pe cel mai recent album ,,Hard Candy”: ,,Candy shop”, ,,4 Minutes” sau ,,Give it to me”.

Cea de-a treia petrecere ,,THE After Party” din 26 august, încheie trilogia și va coincide cu petrecerea dată în cinstea celui mai important concert al anului. Accesul la concertele Melissei din 21 și 22 august este gratuit. Pentru ,,THE After Party” intrarea gratuită se face doar pe baza biletului de la concert sau pe bază de rezervare. Pentru rezervări trimite un email pe adresa [email protected], sau sună la 0734.123.456.

ARTICOLE SIMILARE

Iata-l pe ROYAL BABY! E BAIAT! S-a nascut viitorul REGE al Marii Britanii!

ADELINA PESTRITU arata superb la piscina! FOTO

CRACIUNUL: cand se sarbatoreste?

Elena Udrea are un grup pe Facebook – e-n chiloti

realitatea

Un Vis de 10 ani: Cel mai curajos concurs al verii

realitatea

Adele a doborat recordul detinut timp de 20 de ani de Whitney Houston

realitatea

Scrie un comentariu