Tabu
lifestyle

Personalități gay – Michael Callen

Michael Callen a văzut lumina zilei în anul 1955, în  Rising Sun/Indiana. A fost cântăreț, compozitor, actor și un mare activist împotriva bolii secolului: Sida.

Diagnosticat cu această cruntă boală în anul 1982, Michael s-a implicat în foarte multe proiecte de sănătate și a reușit într-o mai mare sau mai mică măsură să schimbe mentalități. A înființat People With AIDS Self-Empowerment Movement, dar și alte organizații și a reușit să-i vorbească președintelui Statelor Unite și Congresului Statelor Unite despre Sida.

În anul 1983 a fost co-autor al cărții "How to Have Sex in an Epidemic", carte în care a subliniat principiile sexului și condițiile de siguranță. 7 ani mai târziu a lansat pe piață cartea "Surviving AIDS" pentru care a fost premiat de către American Medical Writers Association.

Dar Michael a fost și un artist…. A înființat trupa The Flirtations, alături de care a scos două albume de-a lungul timpului. "Love Don’t Need a Reason" este piesa care a înregistrat cel mai mare succes. A cântat această melodie pentru homosexuali și la toate evenimentele la care a fost invitat. Callen a cochetat un pic și cu actoria, a jucat în Philadelphia si Zero Patience.

Michael Callen a murit pe 27 decembrie 1993 si amintirea lui, realizarile si sacrificiile vor ramane pentru totdeauna drept o marturie, o lectie de viata pentru fiecare.

ARTICOLE SIMILARE

Get Dressed la NUNU

realitatea

CE FRUMOASA era sportiva romanca mutilata de sotul gelos! Galerie FOTO!

Actrite pe care nu credeai sa le vezi vreodata goale

Mary J. Blige dată în judecată pentru plagiat

realitatea

Noi detalii despre aventura din padure a RALUCAI MOIANU!

Adoptarea unui stil de viață sustenabil – experiment social Unilever

Scrie un comentariu