Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Ethan Hawke s-a născut pe 6 noiembrie 1970 în Austin, Texas. Părinții lui Ethan erau încă studenți când el a venit pe lume. În adolescență Hawke visa să devină scriitor, dar  a devenit interesat de actorie pe la 13 ani când a și avut debutul pe scenă.

Debutul pe marile ecrane l-a avut în 1989 cu filmul "Explorers" unde juca alături de River Phoenix. Rolul care l-a făcut celebru a apărut tot în ’89, în "Dead Poets Society". Hawke a jucat în mai multe filme care i-au adus simpatia publicului și a criticilor: "Reality Bites", "Before Sunrise", "Gattaca" și "Training Day" care i-a adus și o nominalizare la Oscar.

Ethan a fost căsătorit cu Uma Thurman care a acceptat cererea a treia oară, pisica lui a apărut în videoclipul "Stay" al Lisei Loeb, e fan "Războiul Stelelor", iar mama lui locuiește în România unde conduce o asociație caritabilă.

ARTICOLE SIMILARE

Motor, acțiune! Încep filmările la filmul de lung metraj “Tzăndărică”. Ovidiu Lipan Țăndărică: “Născut într-o casă cu tobe, am simțit că acesta e drumul meu. Este povestea unui copil cu vise”

Tabu Tabu

CONAF și Ministerul Educației și Cercetării au agreat pactul pentru educația antreprenorială

Andreea Damian

Ştiaţi de ce încărunţeşte/albeşte părul?

realitatea

Sărbătoritul zilei de 19 ianuarie

realitatea

Andreea Marin se mută cu iubitul turc pe Dorobanţi

Teatrul Apropo | LO-LI-TA a LO-VE story

Andreea Damian

Scrie un comentariu