Tabu
BEAUTYlifestyle

Secretul unui look mereu tânăr dezvăluit de Helen Mirren la 72 de ani

Cunoscuta actriţă Helen Mirren a dezvăluit care este secretul unui look mereu tânăr. Aceasta a postat o imagine pe Instagram chiar înainte de Oscar, fără machiaj. Helen Mirren a recunoscut că şi-a tatuat sprâncenele.

Actriţa a spus că se săturase de sprâncenele ei rare şi că după procedura de microblading a observat că şi-a îmbunătăţit şi stima de sine.

“Vă spun ce am făcut recent  – un lucru pe care îl iubesc – mi-am tatuat sprâncenele”, a mărturisit aceasta pentru Daily Mail.

“Mă săturasem de sprâncenele mele, care abia se vedeau, şi când una dintre prietenele mele şi-a tatuat sprâncenele mi s-a părut că arată grozav. Sunt foarte deschise şi delicate, însă când mă trezesc dimineaţa, fără machiaj, cel puţin am sprâncene. Este o mare diferenţă”, a declarat actriţa.

De asemenea, aceasta a mărturisit că a avut toată viaţa nesiguranţe în ceea ce o priveşte. “Am avut chiar şi atacuri de panică”, a mărturisit actriţa pentru The Daily Telegraph.

Numită deseori una dintre cele mai atrăgătoare femei de peste 50 de ani, Helen Mirren a făcut primii pași în cinematografie la sfârșitul anilor ’60, abordând toate genurile, de la drama istorică la comedia muzicală, inclusiv filmul de acțiune.

La vârsta de 18 ani a dat o audiție pentru Teatrul Național pentru tineret și a fost acceptată. Actrița britanică a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru și televiziune numeroase distincții importante, inclusiv câteva premii Emmy și BAFTA. Poreclită Popper, actrița a fost recompensată în 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din “Regina/ The Queen” și a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din “The Madness of King George”, “Gosford Park” și “The Last Station”. În 2003 a primit titlul de Dame Commander of the Order of the British Empire.

ARTICOLE SIMILARE

Paștele în lume! Cele mai ciudate tradiții de sărbătorile pascale

Andreea Damian

CULINAR TABU:Supă de mazăre cu parmezan

realitatea

Te-ai săturat de mitocănie?

realitatea

Love at first sight

realitatea

Cum sa iti faci un machiaj de zi cu zi la birou, in doar 15 minute

realitatea

Pedro Almodovar și Penelope Cruz pe coperta Vanity Fair Spania

realitatea

Scrie un comentariu