Home > beauty > Secretul unui look mereu tânăr dezvăluit de Helen Mirren la 72 de ani

Secretul unui look mereu tânăr dezvăluit de Helen Mirren la 72 de ani

Cunoscuta actriţă Helen Mirren a dezvăluit care este secretul unui look mereu tânăr. Aceasta a postat o imagine pe Instagram chiar înainte de Oscar, fără machiaj. Helen Mirren a recunoscut că şi-a tatuat sprâncenele.

Actriţa a spus că se săturase de sprâncenele ei rare şi că după procedura de microblading a observat că şi-a îmbunătăţit şi stima de sine.

“Vă spun ce am făcut recent  – un lucru pe care îl iubesc – mi-am tatuat sprâncenele”, a mărturisit aceasta pentru Daily Mail.

“Mă săturasem de sprâncenele mele, care abia se vedeau, şi când una dintre prietenele mele şi-a tatuat sprâncenele mi s-a părut că arată grozav. Sunt foarte deschise şi delicate, însă când mă trezesc dimineaţa, fără machiaj, cel puţin am sprâncene. Este o mare diferenţă”, a declarat actriţa.

De asemenea, aceasta a mărturisit că a avut toată viaţa nesiguranţe în ceea ce o priveşte. “Am avut chiar şi atacuri de panică”, a mărturisit actriţa pentru The Daily Telegraph.

Numită deseori una dintre cele mai atrăgătoare femei de peste 50 de ani, Helen Mirren a făcut primii pași în cinematografie la sfârșitul anilor ’60, abordând toate genurile, de la drama istorică la comedia muzicală, inclusiv filmul de acțiune.

La vârsta de 18 ani a dat o audiție pentru Teatrul Național pentru tineret și a fost acceptată. Actrița britanică a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru și televiziune numeroase distincții importante, inclusiv câteva premii Emmy și BAFTA. Poreclită Popper, actrița a fost recompensată în 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din “Regina/ The Queen” și a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din “The Madness of King George”, “Gosford Park” și “The Last Station”. În 2003 a primit titlul de Dame Commander of the Order of the British Empire.

Articole asemanatoare
helen mirren
Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj
Ce ar face Helen Mirren daca ar fi REGINA pentru o zi? Ce ar bea cu pasiune?
Interviu Helen Mirren despre rolul din “The Debt”
Adevăratele nume ale vedetelor

Comenteaza acest articol

Secretul unui look mereu tânăr dezvăluit de Helen Mirren la 72 de ani

by Oana   1 min
0