Tabu
Image default
BEAUTYlifestyle

Secretul unui look mereu tânăr dezvăluit de Helen Mirren la 72 de ani

Cunoscuta actriţă Helen Mirren a dezvăluit care este secretul unui look mereu tânăr. Aceasta a postat o imagine pe Instagram chiar înainte de Oscar, fără machiaj. Helen Mirren a recunoscut că şi-a tatuat sprâncenele.

Actriţa a spus că se săturase de sprâncenele ei rare şi că după procedura de microblading a observat că şi-a îmbunătăţit şi stima de sine.

“Vă spun ce am făcut recent  – un lucru pe care îl iubesc – mi-am tatuat sprâncenele”, a mărturisit aceasta pentru Daily Mail.

“Mă săturasem de sprâncenele mele, care abia se vedeau, şi când una dintre prietenele mele şi-a tatuat sprâncenele mi s-a părut că arată grozav. Sunt foarte deschise şi delicate, însă când mă trezesc dimineaţa, fără machiaj, cel puţin am sprâncene. Este o mare diferenţă”, a declarat actriţa.

De asemenea, aceasta a mărturisit că a avut toată viaţa nesiguranţe în ceea ce o priveşte. “Am avut chiar şi atacuri de panică”, a mărturisit actriţa pentru The Daily Telegraph.

Numită deseori una dintre cele mai atrăgătoare femei de peste 50 de ani, Helen Mirren a făcut primii pași în cinematografie la sfârșitul anilor ’60, abordând toate genurile, de la drama istorică la comedia muzicală, inclusiv filmul de acțiune.

La vârsta de 18 ani a dat o audiție pentru Teatrul Național pentru tineret și a fost acceptată. Actrița britanică a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru și televiziune numeroase distincții importante, inclusiv câteva premii Emmy și BAFTA. Poreclită Popper, actrița a fost recompensată în 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din “Regina/ The Queen” și a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din “The Madness of King George”, “Gosford Park” și “The Last Station”. În 2003 a primit titlul de Dame Commander of the Order of the British Empire.

ARTICOLE SIMILARE

Primele scrisori de dragoste ale lui Elizabeth Taylor, vândute la licitaţie

realitatea

Holly Madison, 100% fara Photoshop / DIETA cu care a slabit 18 kg!

5 vedete care s-au îngrășat peste măsură

realitatea

DONATELLA VERSACE – Galerie foto cu cea mai operata femeie din fashion! Stii cum arata inainte?

Jennifer Aniston, frumusete cu doar 5 lei

Cum arată cei mai atrăgători oameni din lume, potrivit științei

Andreea Damian

Scrie un comentariu