Tabu
PEOPLESlider

Ellen Degeneres, în lacrimi din cauza lui Ashton Kutcher

Ashton Kutcher a donat 4 milioane de dolari în conturile fundației Wildlife Fund care ocupă de viața sălbatică a gorilelor din Rwanda. Organizația, care este condusă de nimeni alta decât de carismatica Ellen Degeneres, a fost primită în dar de aceasta de la soția sa, Portia de Rossi, la aniversarea de 60 de ani. Potrivit Fox News, anunțul a fost făcut în timpul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, pe platourile căreia actorul Ashton Kutcher a fost prezent alături de managerul și partenerul său de afaceri, Guy Oseary.

Vestea a șocat-o pe Ellen, care a izbucnit în lacrimi, în direct. Invitat totodată să dezvăluie din planurile de călătorie pe care le-a pregătit pentru Africa, Ashton a făcut donația în numele companiei IT pe care o deține împreună Guy Oseary.

„Alergam cu tine pe plajă și mi-ai povestit despre minunatul cadou primit de la Portia, explicându-mi ce înseamnă pentru tine acest proiect. Nu ai cerut niciodată nimănui nimic. Și mi-ai spus la un moment dat: ”O să am nevoie de ceva ajutor cu asta” și atunci te-am întrebat dacă ai nevoie de ajutorul meu. Nu ai cerut nimănui ajutorul, însă în același timp ai făcut-o. Și tu ai împărtășit cu mine această poveste minunată, despre cadoul pe viață pe care Portia ți l-a oferit și atunci ți-am promis că-ți voi fi alături să te ajută, căci noi sunte frați. Și aici e ajutorul nostru. Noi vrem să-ți arătăm că oamenii sunt alături de tine, așa că ne facem partea noastră și îți donăm 4 milioane de dolari”, i-a spus Ashton Kutcher prietenei sale, care este și vecina sa. Ellen DeGeneres a rămas fără cuvinte, iar lacrimile din ochii au spus totul: „Oh, Dumnezeule, asta este cel mai minunat lucru. Vă mulțumesc și vă iubesc atât de mult”.

Fondul Dian Fossey Gorilla Fund îşi are sediul în Atlanta, Georgia. Inițial s-a numit Fondul Digit care, ulterior, a fost redenumit în memoria zoologistei și antropologistei americane Dian Fossey, pe care Ellen o consideră un erou și idolul ei.. Dian Fossey este cunoscută pentru studiile etologice întreprinse asupra unor grupuri de gorile din Rwanda pe o perioadă de peste 18 ani. Fondul se dedică luptei împotriva braconajului. De asemeena, organizația, împreună cu „The Ellen DeGeneres Wildlife Fund” sprijină eforturile de conservare globală a a gorilelor, o specie amenințată cu dispariția. Fondul vrea să asigure o casă permanentă în Rwanda acestor animale.

ARTICOLE SIMILARE

Larisa Iordache se pregătește să devină mamă

Andreea Damian

Noutăţi Netflix în decembrie

Andreea Damian

ANTONIA poftind la inghetata! FOTO & VIDEO

Miss Fury | Prima supereroină din lume a fost uitată pentru că era prea „dură și independentă”

Andreea Damian

Pilula contraceptivă și efectele surprinzătoare asupra creierului femeii

Andreea Damian

Fratele Qandeel Baloch închisoare pe viață pentru „uciderea de onoare” a vedetei din Pakistan

realitatea

Scrie un comentariu