Tabu
PEOPLESlider

Eva Longoria, distrusă de durere, cu câteva zile înainte de a naște

Eva Longoria e devastată de durere cu câteva zile de nașterea primului ei copil. Vedeta a anunțat, vineri, că Jinxy, câinele ei, a murit în brațele sale, joi noapte, la vârsta de 15 ani.

„Momentul la care detestam să mă gândesc a avut loc noaptea trecută. Jinxy a murit în brațele mele, în cabinetul medicului veterinar. A suferit un accident vascular cerebral și nu și-a mai revenit”, a scris Eva Longoria pe pagina sa de Instagram.

https://www.instagram.com/p/BkDY6gqgMOy/?taken-by=evalongoria

„(Câinele) A fost bebelușul meu înainte de a rămâne însărcinată”, a mai scris actrița în vârstă de 43 de ani. „Oricine m-a cunoscut, l-a cunoscut pe Jinxy. El le va lipsi multor oameni. Te iubesc, Jinxy”, a adăugat Eva Longoria.

Vedeta din „Neveste disperate” și-a umplut contul de Instagram cu fotografiile câinelui care a apărut de mai multe ori alături de stăpâna lui, inclusiv pe coperta unei reviste.

Eva Longoria acceptă foarte greu moartea animalului ei de companie, mai ales că aceasta va deveni mămică în curând. Vedeta este cu atât mai îndurerată cu cât se crease deja o relație specială între patruped și bebelușul ei nenăscut.

https://www.instagram.com/p/BiveAoLA4tT/?utm_source=ig_embed

ARTICOLE SIMILARE

Cleopatra Stratan vrea doar un singur bărbat în viața ei

Tabu Tabu

Cine e Tammie Jo Shults, femeia care a evitat o catastrofă aviatică

Andreea Damian

IMAGINI EXCLUSIVE – Cum s-a bătut Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf: impresara, luată la pumni și palme de fostul soț – VIDEO

Tabu Tabu

The Cranberries aduce un omagiu lui Dolores O’Riordan și lansează ultimul album cu ea

Andreea Damian

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Artiști din 37 de țări la cea mai complexă ediție

Andreea Damian

ȘOCANT! Actriță bătută în Cișmigiu, în plină zi. Nimeni nu a intervenit

Andreea Damian

Scrie un comentariu