Tabu
LIFESTYLESlider

Candice Swanepoel, prima fotografie după naștere i-a adus multe critici

Fotomodelul Candice Swanepoel a postat pe contul său de Instagram prima fotografie post-partum la doar 12 zile după ce a născut cel de-al doilea copil. Îngeraşul Victoria’s Secret a adus pe lume un băieţel la finalul lunii iunie, pe care l-a botezat Ariel.

Topmodelul în vârstă de 29 de ani a profitat de noua funcție a rețelei de socializare și a cerut fanilor să îi adreseze întrebări. Din păcate, Candice nu se aștepta să fie criticată pentru aspectul său fizic.

Frumoasa blondină a pozat într-un costum de baie din două piese și a postat fotografia la Instagram Stories. Imaginea a fost însoțită de mesajul: „Asta sunt eu la 12 zile după ce am născut. Dacă ai ceva rău să-mi spui, uită-te mai întâi la tine. Societatea poate fi rea cu cineva. Uneori, în aceste momente este imposibil să atingi starndardele de frumusețe. Nu mi-e rușine să îmi arăt burtica de după naștere. Sunt chiar mândră de ea… Mi-am purtat fiul 9 luni în burtică. Cred că mi-am câștigat dreptul să am burtică”. Astfel, Candice Swanepoel le-a dat peste nas celor care au criticat-o și au îndrăznit s-o judece.

Candice Swanpoel este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi trăieşte o frumoasă poveste iubire cu logodnicul ei, Hermann Nicoli. Cei doi au devenit părinţi prima oară în octombrie 2016, atunci când fotomodelul a născut un băieţel, botezat Anaca Nicoli.

 

ARTICOLE SIMILARE

S-a rupt prietenia intre Masterchefi! Chef Bontea a semnat cu o alta televiziune

Adio, vacanțe ieftine în Thassos! Cât vor plăti românii pentru un concediu în 2023

Andreea Damian

BOUREANU se insoara cu copia Valentinei Pelinel

O nouă criză în familia regală britanică. Prinții William și Harry și-au împărțit banii. Ce urmează

Andreea Damian

Carnea albă, la fel de nocivă ca cea roșie, susțin cercetătorii

Andreea Damian

Rețete de Paște. Mirela Vaida dezvăluie ingredientul secret pentru cel mai pufos cozonac

Andreea Damian

Scrie un comentariu