Home > Lifestyle > S-a rupt prietenia intre Masterchefi! Chef Bontea a semnat cu o alta televiziune

S-a rupt prietenia intre Masterchefi! Chef Bontea a semnat cu o alta televiziune

WOWbiz.ro a aflat, in exclusivitate, ca acela care a tradat trio-ul chef-ilor a fost Sorin Bontea. Acesta a semnat cu Antena 1 si va fi, cel mai probabil din aceasta toamna, personajul principal al unui show culinar cu un succes urias in strainatate: Hell’s Kitchen.

Desigur, este foarte probabil ca sefii antenisti sa decida rebotezarea emisiunii, cu un nume romanesc, mult mai usor de memorat si de pronuntat pentru publicul mioritic. Iar pentru cei care sunt familiarizati cu show-urile culinare de peste hotare, atunci va spunem ca este vorba despre formatul ce-i apartine celebrului bucatar scotian Gordon Ramsay. Care, culmea, este si jurat la Masterchef, insa prezinta si “Hell’s Kitchen”.

Chef Scarlatescu si chef Dumitrescu, insa, au ramas fideli showului care le-a adus celebritatea: Masterchef. Ba, mai mult, se pare ca ar fi si semnat, deja, un nou contract cu postul din Pache Protopopescu. Ramane de vazut cine va fi cel de-al treilea personaj care va intregi juriul de temut din showul PROTV-ist.

Articole asemanatoare
10 lucruri pe care orice femeie pana in 30 de ani ar trebui sa le bifeze!
Castigatorul de la MasterChef contestat violent
Masterchef Gourmet, “bucatarul” bun la toate!
Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!

Comenteaza acest articol

S-a rupt prietenia intre Masterchefi! Chef Bontea a semnat cu o alta televiziune

by   1 min
0