Tabu
Image default
LIFESTYLE

S-a rupt prietenia intre Masterchefi! Chef Bontea a semnat cu o alta televiziune

WOWbiz.ro a aflat, in exclusivitate, ca acela care a tradat trio-ul chef-ilor a fost Sorin Bontea. Acesta a semnat cu Antena 1 si va fi, cel mai probabil din aceasta toamna, personajul principal al unui show culinar cu un succes urias in strainatate: Hell’s Kitchen.

Desigur, este foarte probabil ca sefii antenisti sa decida rebotezarea emisiunii, cu un nume romanesc, mult mai usor de memorat si de pronuntat pentru publicul mioritic. Iar pentru cei care sunt familiarizati cu show-urile culinare de peste hotare, atunci va spunem ca este vorba despre formatul ce-i apartine celebrului bucatar scotian Gordon Ramsay. Care, culmea, este si jurat la Masterchef, insa prezinta si “Hell’s Kitchen”.

Chef Scarlatescu si chef Dumitrescu, insa, au ramas fideli showului care le-a adus celebritatea: Masterchef. Ba, mai mult, se pare ca ar fi si semnat, deja, un nou contract cu postul din Pache Protopopescu. Ramane de vazut cine va fi cel de-al treilea personaj care va intregi juriul de temut din showul PROTV-ist.

ARTICOLE SIMILARE

Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19

Andreea Damian

10 ani de FROZEN – spectacol aniversar Disney – pe 21 ianuarie la Sala Palatului

Tabu Tabu

BirthStrikers: totul despre femeile care refuză să aibă copii dacă nu stopăm schimbările climatice

realitatea

Andra e scumpa rau! Uite cat incaseaza pentru un concert!

NELU PLOIESTEANU – tata la 64 ani! Tanara amanta este gravida!

Michael Schumacher, operat din nou. Primele imagini de la locul accidentului! (VIDEO)

Scrie un comentariu