Home > Lifestyle > IOANA PETRIC e amanta lui HUIDU!? Prezentatoarea “Cronicii…” isi spune punctul de vedere

IOANA PETRIC e amanta lui HUIDU!? Prezentatoarea “Cronicii…” isi spune punctul de vedere

Ioana Petric este din această toamnă, alături de Alex Bogdan, noua prezentatoare a emisiunii “Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV. Gurile rele au speculat că a ajuns în această poziție pentru că ar fi avut o relație amoroasă cu Șerban Huidu. Ioana a răspuns acuzațiilor. Ioana Petric a venit la București să facă televiziune și la doar 25 de ani prezintă o emisiune cunoscută în mass media din România. Întrebată cum comentează speculaţiile care s-au făcut despre relația dintre ea și Huidu, fosta dansatoare a spus pentru apropotv.ro: “Dacă ştiam că asta e reţeta succesului, aş fi ajuns de mult aici. Aaa….nu! Staţi aşa! Dacă asta ar fi fost reţeta succesului, nu aş fi ajuns niciodată aici! Aşa era, mereu le încurc! Ce să comentez? Nu pot decât să mă amuz”.

Altfel, Ioana admite că este o devoratoare de TV: “Mă uit la Cronică. Şi mă uit cu cel mai critic ochi posibil. Şi la “Vocea României”, pentru că sunt fană Pavel Bartoş. În rest, la ce se nimereşte, cu condiţia să nu fie cu asistente şi scandal. De multe ori prefer totuşi să citesc”.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ioana-petric-te-iubesti-cu-serban-huidu-513559.html#ixzz3IGyYkm2d

Articole asemanatoare
DESPARTIREA e definitiva! Ce anunt socant a facut HUIDU
GAINUSA – acuze la adresa lui HUIDU / De ce s-a rupt echipa Cronicii Carcotasilor
Nou scandal cu Huidu! GAINUSA si DEZBRACATU pleaca de la Cronica Carcotasilor!
Bebelușa Ioana – Despre dietă și ritualuri de înfrumusețare

5 Responses

  1. Tiron Ovidiu

   Domnule “anonim”, poate fi si cum spuneti dumneavoastra. Din nefericire in emisiune cam 75% din participanti dau cu “dosul” si ceilalti dau din gura. Daca asta dorim, asta primim. Nu vad ce altceva se putea “presta” la o emisiune de divertisment. Sper ca nu va asteptati la comentarii istorice despre cetatea Heracleea. Apropo, dansul de orice fel ar fi, reprezinta CEVA, spre deosebire ce ce fac multi altii pe la TV-uri… Scuze ca v-am deranjat cu aceste randuri, probabil ca o folositi doar mana dreapta ca sa-mi raspundeti. Fiecare cu cat poate… Mult succes!

 1. Tiron Ovidiu

  Domnisoara, poti fi amanta sau iubita oricui. Nu este treaba mea, nu este treaba nimanui ce faci cu sentimentele… In ce ne priveste, fa-ti “meseria” cu pasiune si incearca sa nu te impiedici de lucruri marunte. Mult succes in tot ce faci. Te-ai descurcat de minune si la inceput si e OK si acum. Felicitari!
  Spor la treaba! Ai tot respectul meu, indiferent pe cine o sa iubesti pe lumea asta.
  Ovidiu.

 2. Miere

  pai este intr-adevar foarte buna, daca e si inteligenta atunci e superba! Nu cred insa ca Huidu, dupa ce a distrus oameni nu are inima cat sa nu distruga si sufletul pereche…

Comenteaza acest articol

IOANA PETRIC e amanta lui HUIDU!? Prezentatoarea “Cronicii…” isi spune punctul de vedere

by   1 min
5