Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

IOANA PETRIC e amanta lui HUIDU!? Prezentatoarea “Cronicii…” isi spune punctul de vedere

Ioana Petric este din această toamnă, alături de Alex Bogdan, noua prezentatoare a emisiunii “Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV. Gurile rele au speculat că a ajuns în această poziție pentru că ar fi avut o relație amoroasă cu Șerban Huidu. Ioana a răspuns acuzațiilor. Ioana Petric a venit la București să facă televiziune și la doar 25 de ani prezintă o emisiune cunoscută în mass media din România. Întrebată cum comentează speculaţiile care s-au făcut despre relația dintre ea și Huidu, fosta dansatoare a spus pentru apropotv.ro: “Dacă ştiam că asta e reţeta succesului, aş fi ajuns de mult aici. Aaa….nu! Staţi aşa! Dacă asta ar fi fost reţeta succesului, nu aş fi ajuns niciodată aici! Aşa era, mereu le încurc! Ce să comentez? Nu pot decât să mă amuz”.

Altfel, Ioana admite că este o devoratoare de TV: “Mă uit la Cronică. Şi mă uit cu cel mai critic ochi posibil. Şi la “Vocea României”, pentru că sunt fană Pavel Bartoş. În rest, la ce se nimereşte, cu condiţia să nu fie cu asistente şi scandal. De multe ori prefer totuşi să citesc”.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ioana-petric-te-iubesti-cu-serban-huidu-513559.html#ixzz3IGyYkm2d

ARTICOLE SIMILARE

Lovitura de teatru: FIUL nelegitim al lui SERGIU NICOLAESCU a cerut in justitie oprirea incinerarii!

Oreste si-a sfatuit fiica sa-si inceapa viata sexuala la 14 ani! “I-am spus sa ne faca un semn discret cand vrea s-o stergem de acasa!”

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Tabu Tabu

Menține-ți silueta cu lumina stinsă!

realitatea

RITA MURESAN – relatia cu HORIA BRENCIU! Ce era “Salteaua lui Brenciu”!!!

O altă cântăreaţă şi-a ASCUNS SARCINA! Peste două luni va naşte…

5 comentarii

Scrie un comentariu